Automower 405X / 415X

Lätt som en plätt

Låt våra proffs ta hand om jobbet. Lease Plus är den ultimata ägandeformen. Finns för närvarande för Automower®, vilket innebär att vi tar fullt ansvar för installation, vinterförvaring och service av produkten med ett bekvämt treårigt leasingavtal. Allt för att din produkt ska kunna fortsätta gå tyst och effektivt, så att du kan fokusera på viktigare saker. Vi kan naturligtvis inte leasa dig en gräsmatta, men vi kan se till att du får en grön matta som grannarna avundas.

Automower® 60 månader – från 49 € / månad

  • Produkt och installation
  • Årlig service inklusive programvaruuppdatering
  • Vinterförvaring
  • Kostnadsfria reparationer*
  • Äkta Husqvarna-knivar för säsongen

*Såvida inte produkten har skadats på grund av missbruk, försummelse, felanvändning eller liknande.

Så här fungerar det – i fyra enkla steg

Lease Plus är utformat för personer som vill känna sig helt trygga och få en perfekt gräsmatta. Vi utgår alltid från dig och dina behov. Vi vet också att det inte finns två personer med exakt samma behov, så vi försöker vara så flexibla som möjligt. Med det sagt, så här ser ett typiskt Lease Plus-ägande ut.

Teaser Automower 435X AWD
1. Välj den Automower®-modell som passar dig
Husqvarna har ett brett utbud av Automower®, var och en med sina funktioner och sin kapacitet när det gäller hur stor gräsmatta de kan ta sig an. Börja med att kontakta din lokala återförsäljare för att välja ut den perfekta modellen. Är gräsmattan kuperad? Har du en stor gräsmatta eller flera mindre gräsmattor? Vill du ha GPS-spårning vid stöld? Svaren på de här frågorna avgör vad du ska välja, och din återförsäljare kan hjälpa dig.
Automower installation
2. Boka ett installationsdatum
Tillsammans med återförsäljaren bokar du in ett installationsdatum som passar dig. Yrkesproffsen kommer sedan och lägger ut begränsningskablarna, placerar ut laddstationerna (du kan behöva mer än en) och gör eventuella justeringar som krävs i programvaran. Det är viktigt att låta ett yrkesproffs göra det här för att få säker och optimal drift.
Service Workshop
3. Få regelbundna servicemeddelanden
Du får en servicepåminnelse när det är dags för årlig service. Du kan sedan ta med Automower® till din återförsäljare så att den får bästa möjliga skötsel under vintern. När våren kommer får du ett meddelande om att gräsklipparen är redo. Som en del av den årliga servicen tillhandahåller vi också nya knivar och naturligtvis kostnadsfria reparationer vid behov.
PGE Family Smart Lawn Care 1:1
4. Köp eller skaffa nytt leasingavtal
Med Lease Plus är standardleasingperioden 36 månader, dvs. tre år. Därefter får du möjlighet att köpa gräsklipparen till restvärdet. Men du kanske hellre ger tillbaka den och uppgraderar till ett nytt Lease Plus-avtal. På så sätt kan du alltid vara säker på att du har den senaste gräsklipparen av toppklass. Beslutet är ditt.
Automower 305

Kostnadseffektivt ägande

En viktig del av det här heltäckande Lease Plus-erbjudandet är att du slipper alla startkostnader när du köper Husqvarna Automower®. På så sätt får du Husqvarnas förstklassiga prestanda, kvalitet och service, i kombination med månatliga avbetalningar som är snällare mot plånboken. Det är sista gången du behöver klippa gräset – och sista gången du behöver tänka på service och underhåll.