Automower 305

<b style="letter-spacing: -0.2px;"><span lang="SV">Abonnemangslösning</span></b>

Genom att teckna dig för Lease Plus med en eller flera av Husqvarnas produkter, t.ex. Automower®-robotgräsklippare, Riders, Aspire™-paket eller andra handhållna batteriprodukter, får du tillgång till alla fördelar med Husqvarnaprodukter utan de vanliga kostnaderna relaterade till ägande av en produkt. Med Husqvarna Care Lease Plus får du en komplett trädgårdslösning till en fast månadskostnad  under hela avtalsperioden. Kontakta din lokala återförsäljare för att hitta den bästa lösningen för dig. I slutet av avtalsperioden har du möjlighet att uppgradera till en ny produktmodell och nytt leasingkontrakt, för en fortsatt bekvämlighet.


Vilka produkter kan jag leasa?

Vårt utbud av produkter som är tillgängliga för leasing växer hela tiden. Det inbegriper flexibla månatliga finansieringsplaner som är snälla mot plånboken och säkerställer att du alltid har det senaste toppverktyget till hands. Kontakta din lokala återförsäljare för mer information.

PGE Family Smart Lawn Care

Lease Plus

Fokusera på det som är viktigt. Livet är idag ofta hektiskt och du kan inte ägna hur mycket tid som helst åt gräsvård. Lease Plus är den ultimata bekvämligheten för Automower®-användare som vill kunna känna sig lugna. Med det här heltäckande alternativet kan du inte bara dra nytta av gräsklipparens prestanda, utan får även ett komplett serviceerbjudande som tillval. Lease Plus är utformat för att du ska kunna lägga din tid på det som är viktigast för dig.

Automower® i 60 månader – från 45 € / månad
Produkt och installation
Årlig service inklusive programuppdatering
Vinterförvaring
Kostnadsfria reparationer*
Husqvarna-originalknivar för säsongen

*Såvida inte produkten har skadats på grund av missbruk, försummelse, felanvändning eller liknande.


Åkbara frontrotorklippare 36 eller 60 månader

produkt
Årlig service
Kostnadsfria reparationer*
Försäkring

Automower® 36 eller 60 månader
Produkt och installation
Årlig service inklusive programvaruuppdatering
Vinterförvaring
Kostnadsfria reparationer*
Äkta Husqvarna-knivar för säsongsförsäkring


* Såvida inte produkten har skadats på grund av missbruk, försummelse, felanvändning eller liknande.

Service Workshop

Service Plus

Ett bekvämare liv. Service Plus är ett serviceavtal som kan du kan välja till din Automower® inom 30 dagar efter inköpsdatum . Tjänsten riktar sig till Automower®-användare som vill ha ett bekvämare liv och ett bekymmersfritt ägande. Låt oss ta hand om service, reparationer och vinterförvaring under upp till fem år till en fast månadskostnad. Servicen är lika smidig, enkel och effektiv som gräsklipparen.

Automower® 36 eller 60 månader - från 17 €/månad
Årlig service inklusive programuppdatering
Vinterförvaring
Kostnadsfria reparationer*  inklusive reservdelar
Husqvarna-originalknivar - en extra uppsättning per säsong

Kostnad för köp av produkt samt installation ingår ej.

*Såvida inte produkten har skadats på grund av missbruk, försummelse, felanvändning eller liknande.

PGE Lifestyle, moment Rider

Warranty Plus

Utökat skydd. Med Warranty Plus får du bekymmersfri prestanda på Husqvarna-produkten i ytterligare ett till tre år. Den här tilläggstjänsten kan köpas upp till 30 dagar efter inköpsdatum för produkten.

Installation av produkt (Automower® robotgräsklippare), samt årlig service måste utföras av en auktoriserad Husqvarna-återförsäljare - detta är obligatoriskt för att garantin ska fortsätta gälla.

Kostnader för köp av produkt, ev. installation samt årlig service ingår ej.

Pris från 30 €

Battery trimmer 115iL

Leasing

Ett modernt sätt att tänka. Genom att leasa en av våra Automower®-robotgräsklippare, Riders, Aspire™-paket eller batteridrivna handhållna produkter får du tillgång till fördelarna med Husqvarna-prestanda utan startkostnaderna. Med Husqvarna Lease delas dina betalningar upp i hanterbara månatliga avbetalningar. Kontakta din lokala återförsäljare för att hitta den bästa lösningen för dig. I slutet av leasingavtalet har du möjlighet att uppgradera till en ny produktmodell och nytt leasingkontrakt.

Vilka produkter kan jag leasa? Vårt utbud av produkter som är tillgängliga för leasing växer hela tiden. Det inbegriper flexibla månatliga finansieringsplaner som är snälla mot plånboken och säkerställer att du alltid har det senaste toppverktyget till hands. Kontakta din lokala återförsäljare för mer information.

Vanliga frågor om Husqvarna Care™

Husqvarna Care™ är ett paraplybegrepp för vårt koncernomfattande tjänsteutbud. Här ingår Lease Plus, Service Plus, och Warranty Plus. Nedan har vi samlat några vanliga frågor och svar.

Frågor och svar

Ja, du kan kontakta valfri för din produkt auktoriserad Husqvarna-återförsäljare för årlig service och för reparationer.

Produkten ska tas om hand i enlighet med Husqvarnas rekommendationer och fastställd serviceplan. För alla avtal ansvarar du för att underhåll utförs hos en auktoriserad Husqvarna-återförsäljare. Servicen måste dokumenteras. För Warranty Plus ingår inte kostnaden för det årliga underhållet.

Nej, all service och alla reparationer måste utföras av en auktoriserad Husqvarna-återförsäljare.

Du får en påminnelse från Husqvarna när det är dags för årlig service. Du kan boka servicen hos valfri auktoriserad Husqvarna-återförsäljare.

Warranty Plus och Service Plus kan köpas tillsammans med produkten hos återförsäljaren eller läggas till produkten hos valfri Husqvarna-återförsäljare inom 30 dagar efter köpet. Lease Plus väljs och tecknas hos återförsäljaren vid inköpstillfället.

Lätt att välja, lätt att använda

Vill du förlänga garantin? Eller få ett heltäckande erbjudande, inklusive vinterförvaring? Ta en titt i tabellen nedan och prata med din Husqvarna-återförsäljare för att hitta det bästa alternativet. Mer information om villkoren finns nedan.

 Warranty PlusService PlusLease Plus
Utökad garanti*  
Årlig service****
Vinterförvaring **
*Kostnadsfria reparationer inkl. reservdelar (såvida inte produkten har skadats på grund av missbruk, försummelse, vårdslöshet eller felanvändning) **
Originalknivar **
Produkt och installation  *

*Ingår i serviceerbjudandet
**Krävs men ingår inte