Battery Blower 120iB

Sladdlösa lövblåsare från Husqvarna

Oavsett om du är husägare eller yrkesproffs gör en batteridriven lövblåsare från Husqvarna både ditt arbete och ditt liv enklare. Våra batteridrivna lövblåsare drivs med 36 V litiumjonbatterier som ger ett luftflöde som utan tvekan kan mäta sig med bensindrivna blåsare. De har en drifttid på upp till en och en halv timme (beroende på modell). Allt med lägre ljudnivå och miljöpåverkan

120iB Battery blower

Innovationer för ökad effektivitet

Våra batteridrivna blåsare har flera innovationer som hjälper till att optimera prestandan, till exempel direktstart, styrning av fläkthastighet och ett lättåtkomligt boost-läge som maximerar fläkthastigheten tillfälligt. Ingen bensinmotor är lika med minskat underhåll – färre reparationer och statuskontroller. På lång sikt är en batteridriven blåsare mer ekonomisk både för yrkesproffs och för husägare.

Blower 230iB

Tystare och snällare mot omgivningen

En batteridriven blåsare från Husqvarna är den perfekta lösningen för yrkesproffs som arbetar i stadsmiljöer och husägare som inte vill störa sina grannar. Den elektriska blåsaren arbetar tystare än en traditionell blåsare med en ljudnivå på cirka 80 dB jämfört med över 100 dB från en bensindriven blåsare. Ur ett miljöperspektiv har den batteridrivna blåsaren dessutom en ytterligare stor fördel: Ingen bensin och därmed inga direkta utsläpp. Det gagnar både naturen och dina lungor.

Battery Backpack Blower 340iBT

Vår mest bekväma blåsare hittills

Den branschledande ergonomiska designen hos våra batteridrivna lövblåsare innebär att dina armar och din rygg avlastas även under de mest krävande jobben. Det smarta handtaget minimerar skakningar och på de flesta av våra ryggburna blåsare kan handtaget vinklas. Samtidigt har många av våra modeller även gummiinlägg på handtaget för ett stabilt och bekvämt grepp. Tack vare den belastningsreducerande selen är våra ryggburna lövblåsare bekväma att bära och enkla att använda.