1/8
Pruners

Husqvarna Aspire™ P5 - med batteri och laddare

 
 
 
Husqvarna Aspire™ P5 - med batteri och laddare - 970 62 13‑05

Included

 • Svärdslängd
  5 "
 • Typ av kedja
  SP11G
 • Batterimodell
  P4A 18-B45
 • Batteriladdare
  P4A 18-C70
 • Chain oil
  Bio 50 ml
 
 
 
 
 
 

Kraftfull elektrisk beskärningssåg med smart förvaring

Kompakt handhållen batterisåg, perfekt för att beskära träd, kapa tunnare grenar och för mindre snickeriarbeten. Denna beskärningssåg är utvecklad av våra beprövade motorsågsexperter och är robust nog att enkelt kapa 75 mm tjocka grenar. Utbyte av svärd och kedja sker enkelt utan verktyg. Sågen har ett mjukt handtag som ger att fast grepp och minimerar risken för olyckor samt automatisk avstängning om den lämnas utan uppsikt. Förvaras enkelt med den medföljande kroken och är en del av 18V POWER FOR ALL-batterisystemet.

Husqvarna Aspire batteridrivna verktyg har utvecklats med begränsat utrymme i åtanke. Det är därför varje produkt kommer med en skräddarsydd förvaringskrok som kan monteras direkt på väggen eller användas tillsammans med Husqvarna Aspire förvarings-system. Denna verktygsförvaring kan utökas så att alla Aspire™ trädgårdsredskap kan hänga tillsammans.

Denna produkt är en del av POWER FOR ALL ALLIANCE och är kompatibel med många andra batterier och laddare från andra tillverkare och varumärken inom alliansen. Det betyder att du bara behöver köpa ett batteri till alla dina hem- och trädgårdsprodukter.