525L 966781701

Tufft arbete. Enkel hantering.

Husqvarnas professionella grästrimmers är konstruerade för att klara av de mest krävande jobben. De är inte bara tillförlitliga, kraftfulla och effektiva, utan även välbalanserade, lätta och enkla att hantera. Så att du får mycket mer gjort på mycket kortare tid.

Förbered dig för en bättre arbetsdag

Husqvarnas fullständiga sortiment med professionella batteriprodukter ger många fördelar – för dig såväl som för dina kunder och personer i din omgivning. De batteridrivna röjsågarna och trimrarna är tillräckligt kraftfulla för att kunna utföra krävande uppgifter och ger allmänna batterifördelar, till exempel frånvaro av utsläpp. Tack vare lågt ljud och minimala vibrationer blir arbetet enklare och bättre.

Brushcutter 525LK, 525 LK

Effektiva kombimaskiner för varierande behov

Våra kombinerade trimmers och röjsågar är en riktigt bra investering. För det första behöver du inte lasta släpet med flera maskiner när du reser från jobb till jobb – bara rätt tillbehör för kommande uppgifter. För det andra behöver du bara tanka och starta en maskin. För det tredje sparar du tid och pengar eftersom du bara behöver underhålla och serva en maskin.

525 Grass Trimmer, Melissa McPherson
En yrkesanvändares åsikt om 525-trimmern
Som områdesförvaltare vid ett köpcentrum i New South Wales i Australien gör Melissa McPherson allt från att vårda gräsmattorna till att rensa ogräs, klippa häckar och fälla träd. Hon vet vilken utrustning hon behöver för att utföra sitt arbete på bästa sätt.
Läs artikeln
Petrol Brushcutter 545RXT, Harness Balance XT
Utformade för att förbättra din verksamhet
Minska vikten och öka effektiviteten. Det står högst upp på listan när vi på Husqvarna utvecklar nya funktioner till våra trimmers och röjsågar. Här tar vi en närmare titt på vad vi har uppfunnit för att förbättra din verksamhet.
Läs artikeln

Liknande artiklar

Visar 10 av 62