1/11
Batteridrivna och elektriska gräsklippare

Husqvarna Aspire™ LC34A - utan batteri och laddare

 
 
 
 
Utan drivning
Drivsystem
500 m²
Ytkapacitet
34 cm
Klippbredd
Husqvarna Aspire™ LC34A - utan batteri och laddare - 970 64 83‑01

Included

  • BioClip® plugg
    Inkluderat

Not included

  • BioClip® kit
  • Batterimodell
  • Batteriladdare
 
 
 
 
 
 

Produktbeskrivning

Denna 18V batterigräsklippare är lätt att använda, bära och förvara. Fäll enkelt ihop till en praktisk storlek och förvara stående vertikalt på golvet eller på väggen med den medföljande kroken. Lätt att starta och hantera i smala passager och med justerbart styre som ger en bekväm arbetsställning. Eftersom den är lätt, hopfällbar och har ett integrerat bärhandtag är den lätt att flytta mellan fram- och baksida vid behov. Gräsklipparen är del av batterisystemet POWER FOR ALL.

Husqvarna Aspire batteridrivna verktyg har utvecklats med begränsat utrymme i åtanke. Det är därför varje produkt kommer med en skräddarsydd förvaringskrok som kan monteras direkt på väggen eller användas tillsammans med Husqvarna Aspire förvarings-system. Denna verktygsförvaring kan utökas så att alla Aspire™ trädgårdsredskap kan hänga tillsammans.

Denna produkt är en del av POWER FOR ALL ALLIANCE och är kompatibel med många andra batterier och laddare från andra tillverkare och varumärken inom alliansen. Det betyder att du bara behöver köpa ett batteri till alla dina hem- och trädgårdsprodukter.