Powerful

Ökar nyttjandegraden

Med Husqvarna Fleet Services ser du hur maskinerna används och du får vägledning om hur du kan skapa rätt förhållanden för en hög nyttjandegrad.
Efficient

Maximerar drifttiden

Det interaktiva systemet meddelar dig och serviceverkstaden 25 timmar innan det är dags för service. Det innebär att du kan tänka strategiskt kring underhållet och maximera drifttiden.
Ergonomical

Riktlinjer för säkerhet och effektivitet

Med vibrationsrapporterna och den aktiva coachningen om förbättrade arbetstekniker kan du jobba förebyggande och förbättra både de anställdas hälsa och hur effektivt de arbetar.

Fatta beslut baserade på fakta, inte gissningar

Skulle det inte vara bra att hela tiden ha maskinernas status nära tillhands? Tänk dig att alltid kunna jobba förebyggande och ligga steget före konkurrenterna. Med Husqvarna Fleet Services kan du det. Du får den information du behöver för att fatta de bästa och mest lönsamma verksamhetsbesluten.

Husqvarna Fleet Service Machine tag

Så här fungerar det

Det är enkelt att komma igång med Husqvarna Fleet Services. Återförsäljaren utrustar maskinen med sensorer som registrerar maskinens användningsparametrar. Du kan också köpa elektroniska identitetskort åt de personer som använder maskinen. Korten paras ihop med maskinsensorerna automatiskt och trådlöst. Återförsäljaren registrerar dina maskiner på din hanteringswebbplats och du får inloggningsuppgifter. Du får en basstation som du ansluter till internet. När basstationen står inom 20–30 meter från sensorerna laddas användningsdata upp trådlöst via basstationen till dina sidor. Där omvandlas de till användarvänlig och exakt information om maskinernas drifttid och produktivitet.

Dashboard

På startsidan i Husqvarna Fleet Services finns en dashboard för din verksamhet. Där ser du omedelbart vad i verksamheten som fungerar väl och vad som inte gör det. Du ser tydligt vad som behöver göras för att maximera drifttiden och lönsamheten. Du hittar dessutom mycket annat online. Ta en titt på funktionerna nedan, så förstår du snart att det här inte är någon vanlig hanteringswebbplats.

Husqvarna Fleet Service Dashboard and app
Husqvarna Fleet Services subscription model

En flexibel prenumerationsmodell

Du kan prenumerera på Husqvarna Fleet Services. När du utrustar en maskin med en sensor får du en digital servicejournal. Du kan sedan prenumerera på arbetsdagsloggen och maskinstatistiken. Om du förser operatörerna med id-kort kan du prenumerera på operatörens arbetsdagslogg, operatörsstatistik och vibrationsrapporter. Du kan lägga till och ta bort tjänster när du vill via din Husqvarna-återförsäljare.

Pia Dosé

Trollhättans kyrkogårdsförvaltning, Sverige

”Vi hade en alldeles för stor och kraftfull maskinpark för uppgifterna vi utförde. Husqvarna Fleet Services sparar oss en mängd arbete och vi har fått fullständig kontroll!”
Pia Dosé, landskapsingenjör Berätta mer

KOMMA IGÅNG

Det är enkelt att komma igång med Husqvarna Fleet Services. Bestäm först om du bara vill övervaka maskinerna, eller om du dessutom vill förse operatörerna med id-kort. Det senare nämnda alternativet ger dig insikt i deras arbetsförhållanden och produktivitet, och du får verktyg för att hjälpa dem att utvecklas. När du har fattat det här beslutet kan återförsäljaren hjälpa dig att komma igång med rätt utrustning.

Douwe Snoek

Snoek Hoveniers, Nederländerna

”Mina förväntningar på Husqvarna Fleet Services är väldigt höga. Att få tag på riktiga data är det huvudsakliga målet, samt att ta reda på om vi har rätt maskinpark.”
Douwe Snoek, VD Visa hela videon med kommentarer

Registrera dig så får du veta mer

Har vi väckt ditt intresse? Registrera dig och få mer information, eller be oss kontakta dig så att du får prova Husqvarna Fleet Services under en period.
*
*
*

Fleet service-broschyr

Vi har skapat den här PDF-mappen som du kan ladda ned. Den innehåller mer detaljerad information om Husqvarna Fleet Services. 

Husqvarna Fleet Services

Hur kan Husqvarna Fleet Services stå till tjänst?

Vi har ägnat hundratals timmar åt att intervjua landskapsarkitekter, tekniker och användare. Vi har besökt dem och följt dem under arbetsdagarna. Det har gett oss fördjupad förståelse för vilka utmaningar yrkespersoner står inför. Klicka på exemplen för att se om utmaningarna gäller även din verksamhet.

Laptop HFS