Service Workshop

Erbjudande Husqvarna Care™: Förlängd garanti som bonus

Få Warranty Plus för Automower® som bonus när du köper vinterservice hos din lokala återförsäljare!

Denna förlängda garanti ger dig upp till totalt fem års garanti från det datum då klipparen köptes, istället för standardgarantin på två år. Erbjudandet gäller för alla konsumentkunder som har köpt en Automower®-modell från 2019 och framåt.

Om du lämnar in din Automower®-klippare på vinterservice kommer den att fortsätta klippa precis som om den vore ny. Din auktoriserade återförsäljare kommer att ge gräsklipparen en grundlig rengöring och en diagnostikkontroll samt alla programvaruuppdateringar och eventuella reservdelar som kan behövas.

Registrera dig för att ta del av detta erbjudande!

Frågor och svar

Vad är Warranty Plus? Warranty Plus är en utökad garanti som ger Automower® ytterligare tre års garanti utöver de två års fabriksgaranti som ingår. Detta innebär totalt fem års garanti från inköpsdatumet.

Vem kan ta del av erbjudandet och under vilken tid? Alla konsumentkunder som köpte Automower® under 2019, 2020 eller 2021 kan ta del av detta tidsbegränsade erbjudande under oktober–december 2021.

Finns det några villkor? Ja, Automower® måste genomgå service årligen (på kundens egen bekostnad) från det att garantiförlängningen har undertecknats av en auktoriserad återförsäljare för att garantiförlängningen ska vara giltig. 

Måste jag betala för den obligatoriska vinterservicen? Ja, vinterservicen betalas av kunden och priset skiljer sig från återförsäljare till återförsäljare.

Hur många servicetillfällen kommer krävas under återstående garantitid för att garantin ska gälla?
För en produkt köpt 2019: 3 st
För en produkt köpt 2020: 4 st
För en produkt köpt 2021: 5 st

När behöver jag lämna in Automower® på service? Du måste lämna in Automower® för årlig service från den tidpunkt då garantiförlängningen undertecknades. Du kan lämna in den hos en auktoriserad Husqvarna-återförsäljare fram till den 1 mars.

Hur registrerar jag mig för Warranty Plus? Du kan registrera dig online genom att klicka på den här länken eller genom att besöka din lokala återförsäljare. Observera att garantiförlängningen aktiveras först när du har lämnat in den på vinterservice (senast den 1 mars 2022). 

Var hittar jag PNC- och serienumret? På Automower® sitter PNC- och serienumret under locket som öppnas när du trycker på stoppknappen.

Jag fick inte något bekräftelsemejl när jag registrerade migTitta i din skräppostmapp för att se om mejlet har hamnat där

Var hittar jag villkoren för Warranty Plus? Du kan läsa villkoren här.

Hur hittar jag en återförsäljare som jag kan lämna in min produkt till? Du hittar närmaste återförsäljare via vår sida för att hitta återförsäljare

Ska jag även ta med laddstationen när jag lämnar in produkten på service? Nej, du behöver inte ta med laddstationen.

Om jag köper en ny AM nu (under kampanjperioden), får jag då Warranty Plus utan kostnad? Ja, kampanjen gäller för produkter som köpts under kampanjperioden, men observera att du fortfarande måste lämna in den på vinterservice.

Kan jag säga upp mitt Warranty Plus-avtal som jag precis köpte för 1 månad sedan? Tyvärr inte, vi har en annulleringsperiod på två veckor.

Jag köpte min Automower® i augusti, ska jag lämna in den för vinterservice hos en återförsäljare? Ja, för att den förlängda garantin ska gälla måste du lämna in den för vinterservice före den 1a mars 2022.

HITTA DIN ÅTERFÖRSÄLJARE

Våra experter är redo att besvara alla era frågor. Lär dig mer om våra tjänster eller hitta en återförsäljare nedan.
Du kan behöva acceptera att webbläsaren ska använda din aktuella plats
Återställ filter
You can find dealers by performing a search above or zooming in on the map.