A HUSQVARNA QUALITY FEATURE - OUR SERVICE

Husqvarna products are sold by authorized dealers who are ready to provide you with expert advice, and professional service throughout the product’s entire life cycle.

No Image Available

Vi har utvecklat högkvalitativa produkter i mer än 325 år och har stor erfarenhet av att tillhandahålla originaldelar och god service. Oavsett om du är en villaägare med intresse för trädgård eller är yrkesverksam som trädgårdsmästare, arbetar inom skogsnäringen eller byggbranschen har du alltid tillgång till vårt breda nät av servande återförsäljare. Kort sagt får du den service du förväntar dig när du köper en Husqvarnaprodukt.

Husqvarna Service technician

Specialutbildade tekniker till din tjänst

På Husqvarna strävar vi ständigt efter perfektion så att marknaden får det allra bästa. Vår service är inget undantag. Alla våra auktoriserade återförsäljare har anställt tekniker som är speciellt utbildade för att serva dina Husqvarna-produkter. För varje produkt finns en detaljerad serviceplan som syftar till att öka livslängden och bibehålla optimal prestanda.

Bättre livslängd med kontinuerlig service

Om dina maskiner får regelbunden service minimerar du risken för oväntade och kostsamma driftstopp. Vår service innehåller en komplett genomgång. Den börjar med en funktionskontroll som omfattar både drift- och säkerhetssystemen. För att garantera utrustningens kvalitet använder vi bara originalreservdelar från Husqvarna. Kontrollen avslutas med att enheten testkörs och rengörs innan vi levererar den till dig tillsammans med en komplett servicerapport.

Service your Husqvarna product regularly
Original spare parts from Husqvarna

Kvalitetsreservdelar från Husqvarna

Beroende på vilken modell du väljer kan din Husqvarna-produkt bestå av fler än tusen delar. Varje del är tillverkad av material av högsta kvalitet och bidrar till att din Husqvarna presterar på topp under lång tid. Därför är det viktigt att de ersätts med originaldelar när det behövs. Då upprätthåller du både funktionalitet och säkerhet för hela produkten och alla dess komponenter.

Alla våra auktoriserade återförsäljare levererar bara originaldelar från Husqvarna eftersom de är rigoröst testade och tillverkas i enlighet med våra riktlinjer och testresultat.

HITTA DIN ÅTERFÖRSÄLJARE

Våra experter är redo att besvara alla era frågor. Lär dig mer om våra tjänster eller hitta en återförsäljare nedan.
Du kan behöva acceptera att webbläsaren ska använda din aktuella plats
Återställ filter
Hitta återförsäljare genom att söka ovan eller zooma in på kartan.