Checklist

Specialiserad service

Du får alltid service hos våra återförsäljare och den utförs av auktoriserade tekniker som är speciellt utbildade för din maskin.

Originalreservdelar

Husqvarna rekommenderar att alla våra återförsäljare bara utför service med originalreservdelar från Husqvarna – samma delar som din maskin byggdes med.
Efficient

Optimal drifttid

Se till att dina produkter presterar optimalt, minimera risken för oväntade driftstopp och få ett bra andrahandsvärde.

Ett av Husqvarnas kvalitetskännetecken – vår service 

Det finns många anledningar att välja Husqvarna. En är att våra produkter endast säljs av auktoriserade återförsäljare. Husqvarnas återförsäljare strävar ständigt efter att hålla kunderna nöjda genom att erbjuda expertrådgivning, professionell support och förebyggande underhåll under hela produktens livslängd. Vi vill erbjuda produkter av hög kvalitet och helhetslösningar samtidigt som vi bygger starka, meningsfulla relationer med våra kunder.

Kontakta din lokala Husqvarna-återförsäljare för att ta reda på hur du med hjälp av Husqvarnas produkter kan förbättra ditt företags produktivitet och sänka driftskostnaderna.

Automower Service

Husqvarnas inspektion före leverans

Eftersom vi gör en inspektion före leverans kan du förvänta dig att Husqvarna-produkten kan börja användas direkt vid leverans. Produktens alla säkerhetsfunktioner har testats och bekräftas vara fullt fungerande. Du kan också förvänta dig att få relevant produktutbildning från din auktoriserade Husqvarna-återförsäljare.

Service Wheeled

Kontinuerlig service hos din Husqvarna-återförsäljare

Om dina maskiner får regelbunden service minimerar du risken för oväntade driftstopp. Servicen inbegriper en komplett genomgång som börjar med en funktionskontroll som omfattar både drift-och säkerhetssystem. För att garantera utrustningens kvalitet rekommenderar vi bara originalreservdelar från Husqvarna. Slutligen testkörs enheten, sedan rengörs och levereras den dig tillsammans med en komplett servicerapport.

Automower installation

Installationsservice för Automower

Även om du har möjlighet att installera Automower själv rekommenderar vi att den lokala återförsäljaren installerar enheten. De har erfarenhet och utbildning i att installera den på det mest effektiva sättet. De flesta återförsäljare erbjuder installationsservice. Fråga dem om en offert.

HITTA DIN ÅTERFÖRSÄLJARE

Våra experter är redo att besvara alla era frågor. Lär dig mer om våra tjänster eller hitta en återförsäljare nedan.
Du kan behöva acceptera att webbläsaren ska använda din aktuella plats
Hitta återförsäljare genom att söka ovan eller zooma in på kartan.