Lätt som en plätt

Låt våra proffs ta hand om jobbet. Lease Plus är den ultimata ägandeformen. Det är tillgängligt för Automower®, vilket innebär att vi tar fullt ansvar för installation, vinterförvaring och service av produkten med ett bekvämt treårigt leasingavtal. Allt för att din produkt ska kunna fortsätta gå tyst och effektivt, så att du kan fokusera på viktigare saker. Vi kan naturligtvis inte leasa dig en gräsmatta, men vi kan se till att du får en grön matta som grannarna avundas.

Automower® 36 månader – från 62 € /månad

  • Produkt och installation
  • Årlig service inklusive programvaruuppdatering
  • Årlig vinterförvaring
  • Kostnadsfria reparationer*
  • Nytt paket med Husqvarna-orginalknivar varje säsong

*Såvida inte produkten har skadats på grund av missbruk, försummelse, felanvändning eller liknande.

Husqvarna Care - stacked logo (RGB)

Så här fungerar det – i fyra enkla steg

Lease Plus är utformat för personer som vill känna sig helt trygga och få en perfekt gräsmatta. Vi utgår alltid från dig och dina behov. Vi vet också att det inte finns två personer med exakt samma behov, så vi försöker vara så flexibla som möjligt. Med det sagt, så här ser ett typiskt Lease Plus-ägande ut.

Kostnadseffektivt ägande

Som en viktig del av det här heltäckande erbjudandet slipper du med Lease Plus alla startkostnader i samband med köp av en Husqvarna Automower®. På så sätt får du Husqvarnas förstklassiga prestanda, kvalitet och service, i kombination med månatliga avbetalningar som är snällare mot plånboken. Det är sista gången du behöver klippa gräset – eller ens oroa dig för service och underhåll.
Automower 305

Hitta din lokala återförsäljare

Våra experter är redo att besvara dina frågor, hjälpa dig att hitta rätt produkt och hjälpa dig att komma igång med ett lämpligt Husqvarna Care™-erbjudande. Använd kartan nedan och tveka inte att höra av dig. Vi hoppas att du hör av dig.
Du kan behöva acceptera att webbläsaren ska använda din aktuella plats
Återställ filter
You can find dealers by performing a search above or zooming in on the map.