När du arbetar

 • Range image protective clothes
  Underhåll

  Husqvarnas skyddskläder: Handplockade material för skydd och flexibilitet

  Vi har arbetat hårt för att ta fram bekväma kläder för skogsarbete, förbättra våra produkter och ta reda på vad som krävs för att du ska känna dig bekväm under hela arbetsdagen.

 • Underhåll

  Husqvarnas skyddskläder: Tvätt- och reparationsguider

  Rena och hela kläder är säkra kläder. Skyddskläder utsätts ofta för svett och olja – ämnen som kan påverka skyddslagret och försämra dess funktion.

 • 560XP
  Underhåll

  Husqvarnas skyddskläder: Hitta din storlek

  För att passa alla skogsarbetare och utmaningar finns Husqvarnas skyddskläder i många olika storlekar. Nedanstående storleksguide hjälper dig att hitta rätt. Ta dina kroppsmått och hitta rätt storlek med hjälp av guiden.

 • 550 XP
  Rätt förberedelse

  Våra 7 bästa tips för säker, effektiv trädkvistning

  Vid arbete med motorsågar är kvistning vanligen den åtgärd som kräver mest tid och ansträngning. Med andra ord har du mycket att vinna på att lära dig en bra teknik.

 • 562XP - EU, Spainish Image
  Säkerhet

  Håll dig säker och varm – de motorsågstillbehör du behöver för att komma igång

  När det handlar om skyddskläder och -utrustning gäller olika regler och föreskrifter i olika länder. Men oavsett var du befinner dig förbättrar utrustningen på den här listan din säkerhet vid arbete med motorsågar.

 • Working with chainsaws part 1
  Användning

  Så här startar du motorsågen

  Tro det eller ej, men "hur startar jag motorsågen" är en vanlig fråga (eller åtminstone en vanligt förekommande Google-sökning) bland motorsågsanvändare. I den här guiden har vi sammanställt några tips om hur du förbereder sågen för arbete.

 • Working with chainsaws part 1
  Underhåll

  Ta hand om din sågutrustning

  Motorsågen behöver regelbunden service för att fungera på bästa sätt och hålla under lång tid. Här följer en guide om vad du själv kan ta hand om.

 • 562XP
  Säkerhet

  Säkerhetskrav för motorsågar

  Tänk på att det kan vara farligt att använda en motorsåg. Genom att följa några grundläggande rekommendationer kan du enkelt förhindra osäkra situationer och fokusera på själva jobbet.

 • 550 XP
  Rätt förberedelse

  Sex steg till framgångsrik trädfällning

  Vid fällning av träd är det viktigt att ha rätt arbetsteknik. Det här gäller inte bara i syfte att skapa en säker arbetsmiljö, utan även för att vara mer effektiv i arbetet.