Checklist

Det perfekta valet

Med vårt omfattande sortiment kan du alltid vara säker på att du använder rätt bränsle och smörjmedel till din maskin.
Avatar

Praktiskt och snabbt

Husqvarnas sortiment av fyllutrustning är utformat för snabb och enkel påfyllning på ett ergonomiskt och praktiskt sätt.
Low fuel consumption

Bättre produktivitet

Användning av Husqvarnas originalbränslen, -smörjmedel och -fyllutrustning garanterar maskinens hållbarhet, maximerar drifttiden och minimerar stilleståndstiden.

Smörjmedel, bränsle- och fyllutrustning från Husqvarna

Husqvarnas sortiment av förstklassiga smörjmedel, bränsle- och fyllutrustning har utvecklats, testats i laboratorium och kvalitetskontrollerats av Husqvarnas ingenjörer för att säkerställa optimala motorprestanda. Ett stort sortiment finns tillgängligt för att passa dina behov.

PRODUKTER

Ge din Husqvarna-maskin det den behöver. Våra bränslen och smörjmedel är tillverkade av komponenter av högsta kvalitet, och utvecklade av Husqvarna för Husqvarna-produkter.

Tvåtaktsoljor

Ge din Husqvarnaprodukt det den behöver. Vårt utbud av tvåtaktsoljor är tillverkat av komponenter av högsta kvalitet, och utvecklat av Husqvarna för Husqvarnaprodukter. De uppfyller alla de höga krav som du ställer på dina produkter.

Dunkar och fyllutrustning

Våra dunkar gör att du kan fylla på bränsle snabbt utan stänk eller spill.

Sågkedja, olja och fett

Förläng Husqvarna-produktens livslängd och se till att den fungerar väl. Vi har ett stort utbud av smörjmedel och fetter.