Safety

Säkerhet

Avancerat tyg, smart design och Europa-testade säkerhetsegenskaper säkerställer otroligt skydd och Husqvarnas karakteristiska tillförlitlighet.

Alltid bekvämt

Tack vare enastående komfort och ergonomi kan du fokusera på arbetet, inte på kroppen.
Toughness is standard

Standarden är tuff

Du kan alltid förvänta dig det bästa med produkter som har testats på fältet för professionell användning i tuffa miljöer.

Personlig skyddsutrustning (PPE)

Husqvarnas sortiment av skyddskläder och utrustning är konstruerade med samma skicklighet och omsorg om detaljer som våra verktyg. Och eftersom det är vi som tillverkar de maskiner som du använder vet vi exakt hur man tillverkar kläder och utrustning som hjälper dig att använda dem på bästa sätt.

SKYDDSKLÄDER

Vårt sortiment av skyddskläder har utvecklats tillsammans med proffs för att passa varje uppgift. Våra kläder är gjorda för att vara bekväma, lätta och säkra – oavsett om du letar efter lätt skydd eller förstklassig finess.

Technical

Optimerade för uppgiften och tätt åtsittande med genomtänkt design för skogsarbete på heltid. Med stor rörelsefrihet, hållbarhet och smart ventilation tar du dig enkelt igenom långa arbetsdagar.

Classic

Pålitliga, prisvärda och särskilt lämpliga för personer som bara använder motorsåg ibland. Effektivt skydd ger användaren självförtroende i arbetet.

Hjälmar

Husqvarnas skogshjälmar, utrustade med visir och hörselskydd och med enastående komfort, ger maximalt skydd till din mest värdefulla tillgång.

Stövlar/kängor

Bra arbetsstövlar och -kängor är värda mycket under långa arbetspass. Vi erbjuder ett omfattande sortiment av bekväma fotskydd tillverkade av högkvalitativa material som klarar alla utmaningar vid utomhusarbete.

Handskar

Husqvarna erbjuder skyddshandskar för både tillfällig och lång kontakt med vassa eller slipande ytor som inte bara skyddar dina händer utan även ger bättre grepp, fingerfärdighet och känslighet.

Hörselskydd

Professionella skogsarbetare är inte främmande för höga bullernivåer. Husqvarnas hörselskyddsutrustning finns i flera versioner – med stoppad hjässbygel, FM-radio och med eller utan visir.

Visuellt skydd

Visir och skyddsglasögon – det finns många sätt att skydda ögonen. Vi vet vad som krävs och erbjuder ett fullständigt sortiment av ögonskydd för varje tänkbart behov.