Safety

Säkerhet

Avancerat tyg, smart design och Europa-testade säkerhetsegenskaper säkerställer otroligt skydd och Husqvarnas karakteristiska tillförlitlighet.

Alltid bekvämt

Tack vare enastående komfort och ergonomi kan du fokusera på arbetet, inte på kroppen.
Toughness is standard

Standarden är tuff

Du kan alltid förvänta dig det bästa med produkter som har testats på fältet för professionell användning i tuffa miljöer.

Personlig skyddsutrustning (PPE)

Husqvarnas sortiment av skyddskläder och utrustning är konstruerade med samma skicklighet och omsorg om detaljer som våra verktyg. Och eftersom det är vi som tillverkar de maskiner som du använder vet vi exakt hur man tillverkar kläder och utrustning som hjälper dig att använda dem på bästa sätt.

SKYDDSKLÄDER

Vårt sortiment av skyddskläder har utvecklats tillsammans med proffs för att passa varje uppgift. Våra kläder är gjorda för att vara bekväma, lätta och säkra – oavsett om du letar efter lätt skydd eller förstklassig finess.

Functional

Smarta och slitstarka för skogsarbete på deltid. Normal passform, ventilationsegenskaper och enkel användning gör att användaren kan röra sig fritt och fokusera på jobbet.

Handskar

Husqvarna erbjuder skyddshandskar för både tillfällig och lång kontakt med vassa eller slipande ytor som inte bara skyddar dina händer utan även ger bättre grepp, fingerfärdighet och känslighet.