Many purposes

Bättre produktivitet

Genom att använda Husqvarnas smörjmedel, bränsle- och fyllutrustning kan du öka maskinens hållbarhet, maximera drifttiden och minimera stilleståndstiden.
Safety

Säkerheten först

Vår personliga skyddsutrustning är utformad för att ge ett bra skydd och samtidigt vara bekväm, hållbar och lätt.
Bar length

Perfekt passform

Alla svärd och kedjor från Husqvarna testas för att de ska fungera så bra som möjligt med din motorsåg.

Delar och tillbehör till motorsåg

Bakom en Husqvarna-motorsåg ligger rigorösa tester och över 300 års teknisk expertis. Våra motorsågar är bland de bästa i världen och genom att alltid använda Husqvarnas egna reservdelar och tillbehör kan du försäkra dig om att din motorsåg håller längre och ger bästa resultat samtidigt som du sparar pengar på lång sikt.

ORIGINALTILLBEHÖR

Kedjor

Kedjorna från Husqvarna har utformats för att optimera motorsågen. Du får hög prestanda, vilket jobb det än gäller. I vårt sortiment finns alltid en kedja som lämpar sig för behovet.

Svärd

Husqvarnas svärd är utformade för att optimera motorsågen och ge hög prestanda, vilket jobb det än gäller. I vårt sortiment finns alltid ett svärd som lämpar sig för dina behov.

Filutrustning

Underhåll kedjan. Då håller den längre och fungerar varje gång. I vårt sortiment hittar du alla verktyg du behöver.

Batteri

Se till att du har tillräckligt med ström för att få jobbet gjort, med laddare och extrabatterier. Litiumjonbatterierna i våra batteridrivna maskiner ger oöverträffad, varaktig kraft och finns i flera olika kapaciteter. Och med vår effektiva laddare tar det bara 35 minuter tills du har full effekt igen. Med två batterier till hands kan du arbeta oavbrutet hela dagen.

Smörjmedel, bränsle- och fyllutrustning

Motorsågen håller längre om du underhåller den regelbundet. Vi har ett brett utbud av smörjmedel, bränslen och dunkar som underlättar underhållsarbetet.

Personlig skyddsutrustning

Kroppen är det viktigaste verktyget. Skydda den med våra skyddsprodukter, t.ex. skor, hjälmar, visir, glasögon, handskar och hörselskydd.

Arbetskläder

Förbered dig för skogsarbete med bekväma och funktionella kläder från Husqvarna, som är tillverkade för att klara tuffa utomhusuppgifter när som helst på året.

Skogsverktyg

Förbered dig för en krävande miljö. Med våra kraftfulla skogsverktyg fixar du jobbet, oavsett omständigheterna.

Verktygsbälte med tillbehör

Skogsarbetet innebär olika uppgifter, så låt Husqvarna Verktygsbälte anpassa sig till alla utmaningar - så att du kan ta med de saker du behöver för dagens arbete.