Höjdpunkter från Living City, 23 mars 2021

Vi loggade in. Vi lyssnade. Vi lärde oss. Ännu ett Living City är över, och vi tackar de proffs, experter och entusiaster som samlades online för att dela med sig av sina kunskaper och insikter. Fokus låg på de spännande och banbrytande framsteg som sker inom grässkötsel för sport och golf. Nedan finner du de viktigaste höjdpunkterna från ännu ett fascinerande och framgångsrikt Living City-evenemang.

Vi utökar våra verksamheter tillsammans

Vår ständiga strävan efter innovation, precision och kontinuerlig förbättring hjälper dig och ditt företag att uppnå den sanna potentialen. Med professionella verktyg, tjänster och lösningar som är anpassade för ditt företag är vi redo att hjälpa dig framåt, öka din produktivitet och minska dina bekymmer.

Living City 2021


Liknande artiklar

 • Battery Box Tools for You
  Sustainovate

  Använd någon annans maskin

  Vi tror att delning av utrustning kan bli ett utmärkt komplement i framtiden. Därför utför vi testprojekt som Tools for You.

 • Fleet carbon footprint
  Sustainovate

  Gör ett mindre intryck

  Om du arbetar professionellt och byter från bensindrivna till batteridrivna maskiner kan du se hur allt du gör påverkar miljön. Allt tack vare vår digitala funktion för att beräkna koldioxidavtryck.

 • X-Torq hero
  Sustainovate

  En renare arbetsplats

  Våra batteridrivna produkter är visserligen kraftfulla, men ibland behöver man bensindrivna maskiner för riktigt tuffa uppgifter. Som tur är leder vår X-Torq®-motorteknik till väsentligt lägre avgasutsläpp. Bra för dig och alla i din närhet.