Hållbarhet och innovation: Funderar du på att köpa en maskin? Tänk om


Ett praktiskt verktyg för minskade koldioxidutsläpp

Vi uppdaterar kontinuerligt vårt digitala hanteringsverktyg Husqvarna Fleet Services™. En av de senaste funktionerna är beräkning av koldioxidavtryck, som hjälper organisationer som arbetar med grönområden att beräkna koldioxidavtrycket för maskinparken och vidta åtgärder för att minska sin miljöpåverkan.

Som en del av vårt mål att ta fram hållbara produkter och lösningar introducerade vi under 2019 en funktion för att beräkna koldioxidavtryck. Den nya funktionen ingår i Husqvarna Fleet Services™, en smart programvarulösning som samlar in data från maskinparken. Lösningen ger dem som ansvarar för grönområden möjlighet att analysera trender och identifiera förbättringsområden för att öka produktiviteten. Koldioxidavtrycket delas upp i användningsområde, produktkategori, motortyp och plats.

Ansluten utrustning för en problemfri arbetsdag

Husqvarna Fleet Services™ är ett enklare sätt att hålla reda på all slags utrustning (även maskiner från andra tillverkare), med hjälp av maskinsensorer eller inbyggd anslutning. Utrustningsdata överförs via Bluetooth®- eller mobilanslutning och laddas upp på ett molnbaserat konto där du kan komma åt informationen från din telefon, surfplatta eller bärbara dator.

All viktig information finns alltid nära till hands

Med bara några få tryck eller klick på skärmen får du tillgång till allt detta:

Inventariekontroll

En heltäckande översikt över all utrustning uppdelat efter maskinkategori, underkategori och modell – lätt att komma åt för alla företagets användare.

Maskinplats

Leta upp och flytta utrustning mellan olika platser och identifiera och hämta utrustning som inte har checkats in i slutet av dagen.

Maskinstatistik

Uppgifter om användning per årstid, vecka och dag för varje maskin i maskinparken uppdelat efter användningsområde.

Serviceöversikt

Tillgång till servicehistorik och översikt över vilka maskiner som behöver service. Gör det möjligt att planera reparation och byte utifrån fakta.

Automower®-kontroll och diagnostik

Du kan se alla robotgräsklippare på en karta, felsöka samt starta, stoppa, ändra klipphöjd och justera schemat för en eller flera gräsklippare i taget.

Liknande artiklar

 • Battery Box Tools for You
  Sustainovate

  Använd någon annans maskin

  Vi tror att delning av utrustning kan bli ett utmärkt komplement i framtiden. Därför utför vi testprojekt som Tools for You.

 • X-Torq hero
  Sustainovate

  En renare arbetsplats

  Våra batteridrivna produkter är visserligen kraftfulla, men ibland behöver man bensindrivna maskiner för riktigt tuffa uppgifter. Som tur är leder vår X-Torq®-motorteknik till väsentligt lägre avgasutsläpp. Bra för dig och alla i din närhet.

 • Living city digital event 2020 - image
  Sustainovate

  Höjdpunkter från Living City 2020

  Vi anordnar en årlig internationell konferens som nu kallas Living City om hur smart förvaltning av grönområden, satellitdata, anslutna produkter och ny teknik kan förbättra stadsområden och skapa grönare och mer levande städer.