VERKTYG ATT ANVÄNDA


Vad man ska tänka på vid köp av en jordfräs

Jordfräsar är utmärkta om man vill luckra upp en gräsmatta eller förbereda ett trädgårdsland för sådd. Vi har sammanställt en del råd som man bör tänka på före inköp av en ny jordfräs. Vårt sortiment består av två olika typer av jordfräsar: bakmonterat och frontmonterat aggregat.

Ska du utföra tungt arbete? Köp en jordfräs med bakmonterat aggregat.

För stora och öppna ytor lämpar sig en motroterande jordfräs med bakmonterat aggregat och generös arbetsbredd bäst.

Modellerna med bakmonterade aggregat är konstruerade för användning i tätt packad jord och gräsmattor. Tack vare drivning och motroterande knivar luckrar de här maskinerna upp jord mycket effektivt. Vår mest kraftfulla version är Husqvarna TR 430.

Ägnar du dig åt lättare trädgårdsarbete? Köp en jordfräs med frontmonterat aggregat.

Jordfräsarna med frontmonterade aggregat lämpar sig för lättare trädgårdsarbete, t.ex. förberedelser för blom- och trädgårdsland. De här jordfräsarna drivs av knivarna och är tillgängliga med arbetsbredder från 24 cm till 85 cm. De mindre modellerna är perfekta för trånga trädgårdsutrymmen och kan även utrustas med tillbehör för olika trädgårdsuppgifter. Vi erbjuder flera versioner av modellerna med frontmonterat aggregat, t.ex. Husqvarna TF 324 och Husqvarna T300RS Compact Pro.

Allmänna råd vid inköp av en jordfräs


För mångsidiga trädgårdsuppgifter kanske du vill köpa en jordfräs med frontmonterat aggregat för mossrivning, kantklippning, vertikalskärning och plogning. Om du har många små trädgårds- och blomland i trädgården ska du se till att den jordfräs du väljer har bärhandtag eller transporthjul. Våra jordfräsar är utrustade med backväxel för optimal manövrerbarhet och kontroll.

Jämför våra produkter och få mer information på jordfrässidan

Liknande artiklar

 • Battery pack
  Verktyg att använda

  Få mer gjort med Husqvarnas batteriserie

  Nu behöver du inte längre oroa dig för att störa personer i din omgivning när du arbetar. Maskinerna i Husqvarnas batteriserie ger en hel mängd nya möjligheter att få jobbet gjort, såväl inomhus som utomhus.

 • Brushcutter off set post
  Verktyg att använda

  Husqvarnas trimmers och buskröjare – konstruerade för att förbättra din verksamhet

  Minska vikten och öka effektiviteten. Det står högst upp på vår lista när vi på Husqvarna utvecklar nya funktioner till våra trimmers och buskröjare. Här tar vi en närmare titt på vad vi har uppfunnit för att förbättra din verksamhet.

 • Husqvarna Automower in the rain
  Verktyg att använda

  Köpguide och tips för Husqvarna Automower

  Tänk att ha en helt perfekt klippt gräsmatta, oavsett om det är soligt eller regnigt ute. Här följer några saker att fundera på innan du köper den bästa robotgräsklipparen för din trädgård.