VERKTYG ATT ANVÄNDA


Husqvarnas trimmers och buskröjare – konstruerade för att förbättra din verksamhet

Minska vikten och öka effektiviteten. Det står högst upp på vår lista när vi på Husqvarna utvecklar nya funktioner till våra trimmers och buskröjare. Här tar vi en närmare titt på vad vi har uppfunnit för att förbättra din verksamhet.

Mer kraft, mindre utsläpp

X-Torq-tekniken optimerar motorns prestanda så att du får mer kraft när det behövs som mest. X-Torq-tekniken minskar mängden skadliga avgaser hos en trimmer med upp till 75 % samtidigt som den ökar bränsleeffektiviteten med upp till 20 %. Sammantaget är detta en teknik som sparar pengar och gagnar miljön.

Kom igång snabbare

Smart Start är Husqvarnas namn på den teknik som jämnar ut den ökning av rörelseenergin som uppstår när kolven når sin högsta nivå. På så sätt blir det lättare att dra i startlinan, vilket på lång sikt sparar dig och ditt företag både tid och pengar.

Snabb och enkel linmatning

Vår Tap-n-Go™-funktion innebär att du bara behöver stöta trimmerhuvudet mot marken för att mata ut mer trimmerlina. Det betyder att du slipper det tidskrävande arbetsmomentet med att lägga ner trimmern på marken och mata ut ny lina manuellt. Jämfört med trimmerhuvuden från andra tillverkare består Husqvarnas trimmerhuvuden av färre delar, vilket gör det lättare att installera ny trimmerlina.

525LK, 525 LK

Tillbehör med klickfunktion

Om du använder någon av våra kombitrimmers eller kombibuskröjare kan du välja ur vårt breda sortiment av tillbehör som klickas fast och skapa ett otroligt flexibelt arbetsredskap. På bara några sekunder kan du växla mellan att trimma och klippa häcken, blåsa löv eller arbeta med stångsågen – och du behöver bara värma upp och underhålla en enda maskin. Det löstagbara skaftet gör dessutom maskinen enkel att förvara och transportera.

Högt styre

Många av våra buskröjare levereras med högt vinklat torn, vilket är unikt för Husqvarna. Handtaget är placerat en bit ifrån själva stången. Det innebär att det blir enklare för användaren att röra benen utan att slå i handtaget, vilket i sin tur leder till en effektivare och mer ergonomisk arbetsställning.

Otroligt bekväm sele

Vår patenterade BalanceXT™-sele med justerbart ok på ryggen är den enda i sitt slag på marknaden. Oket gör att axelremmarna följer dina rörelser på ett sätt som gör att maskinens vikt fördelas jämnt över höfter och axlar. Oket kan även användas för att justera storleken på selen. En av delarna på bröstet kan tas bort, så att selen kan bäras bekvämt oberoende av användarens byststorlek.

545RXT, Brushcutter, Petrol, Harness Balance XT

Low Vib-system

På många av våra trimmers och buskröjare hålls motorerna åtskilda från handtagen med hjälp av otroligt effektiva vibrationsdämpare, som absorberar vibrationer och skyddar din kropp. Funktionen skonar dina armar och händer och möjliggör mer bekvämt arbete under längre arbetspass.

Liknande artiklar

 • Battery pack
  Verktyg att använda

  Få mer gjort med Husqvarnas batteriserie

  Nu behöver du inte längre oroa dig för att störa personer i din omgivning när du arbetar. Maskinerna i Husqvarnas batteriserie ger en hel mängd nya möjligheter att få jobbet gjort, såväl inomhus som utomhus.

 • Husqvarna Automower in the rain
  Verktyg att använda

  Köpguide och tips för Husqvarna Automower

  Tänk att ha en helt perfekt klippt gräsmatta, oavsett om det är soligt eller regnigt ute. Här följer några saker att fundera på innan du köper den bästa robotgräsklipparen för din trädgård.

 • Bruschutter 543 RS. Robust
  Verktyg att använda

  Vad du bör tänka på när du köper en röjsåg

  Behöver du en ny röjsåg för att rensa större områden, högt gräs, undervegetation och småträd? Här följer några saker att fundera på innan du köper en röjsåg.