VERKTYG ATT ANVÄNDA


Få mer gjort med Husqvarnas batteriserie

Nu behöver du inte längre oroa dig för att störa personer i din omgivning när du arbetar. Maskinerna i Husqvarnas batteriserie ger en hel mängd nya möjligheter att få jobbet gjort, såväl inomhus som utomhus.

Husqvarnas batteriserie består av maskiner framtagna med fokus på ergonomi, vilket innebär att de är bekväma och enkla att använda och kommer att öka din produktivitet. Husqvarnas unika intuitiva knappsats gör det enkelt att starta och stänga av maskiner genom att trycka på en knapp, och SavE-knappen maximerar körtiden. Maskinerna är kraftfulla och otroligt mångsidiga. De batteridrivna maskinerna har dessutom fördelar som underhållsfria motorer, låga bullernivåer, noll utsläpp och låg vikt. Här följer några områden där batteriprodukternas fördelar gör stor skillnad.

Bullerkänsliga områden

Om du väljer någon av våra batteriprodukter kan du arbeta med upp till 15 dB(A) lägre bullernivå än med en bensindriven modell. En minskning på 3 dB(A) anses halvera bullret. Det innebär att du kan arbeta dygnet runt även i bullerkänsliga områden, som bostadsområden, nära sjukhus och i parker.

Inomhusanvändning

De batteridrivna maskinerna innebär slopade bränslekostnader. Det är inte bara positivt för plånboken, du slipper även alla avgaser. Det öppnar också för ett helt nytt användningsområde, nämligen inomhustillämpning. Den batteridrivna motorsågen har fixat jobbet för åtskilliga snickare och är dessutom perfekt för sågverksoperatörer, som kan använda sågen till att få loss stockar som har fastnat. Och med en tystgående blåsare från Husqvarna är det nu enklare än någonsin att rengöra stora inomhusytor vid exempelvis arenor.

Kan rädda liv

De batteridrivna maskinerna är inte beroende av syre för att fungera. Det har visat sig vara positivt för brandmän, som kan använda en batteridriven motorsåg till att forcera dörrar och andra hinder för att rädda människor ur rökfyllda utrymmen.

Blower 536LiB Battery

Liknande artiklar

 • Brushcutter off set post
  Verktyg att använda

  Husqvarnas trimmers och buskröjare – konstruerade för att förbättra din verksamhet

  Minska vikten och öka effektiviteten. Det står högst upp på vår lista när vi på Husqvarna utvecklar nya funktioner till våra trimmers och buskröjare. Här tar vi en närmare titt på vad vi har uppfunnit för att förbättra din verksamhet.

 • Husqvarna Automower in the rain
  Verktyg att använda

  Köpguide och tips för Husqvarna Automower

  Tänk att ha en helt perfekt klippt gräsmatta, oavsett om det är soligt eller regnigt ute. Här följer några saker att fundera på innan du köper den bästa robotgräsklipparen för din trädgård.

 • Bruschutter 543 RS. Robust
  Verktyg att använda

  Vad du bör tänka på när du köper en röjsåg

  Behöver du en ny röjsåg för att rensa större områden, högt gräs, undervegetation och småträd? Här följer några saker att fundera på innan du köper en röjsåg.