Från professionella


Hortonomen Melissa McPherson om trimmern Husqvarna 525: ”Jag kan utan problem arbeta hela dagen”

Ergonomisk och bränsleeffektiv maskin som det är ett nöje att arbeta med. Det är egenskaper som gör att hortonomen Melissa McPherson envisas med att ta trimmern Husqvarna 525 i försvar. ”Min lärling och jag tjafsar om den vareviga dag”, säger Melissa McPherson och tillägger: ”Jag går segrande ur striden varje gång.”

Som områdesförvaltare vid ett köpcentrum i New South Wales i Australien gör Melissa McPherson allt från att sköta gräsmattorna till att rensa ogräs, klippa häckar och fälla träd. Hon vet vilken utrustning hon behöver för att utföra sitt arbete på bästa sätt. Melissa har haft sin Husqvarna 525 trimmer – eller ”whipper snipper” som den kallas i Australien – i ett år nu. Och även om hon var lite tveksam i början imponerades hon snart av hur mycket maskinen förbättrade hennes produktivitet. “Jag har arbetat med trädgårdsskötsel i tjugo år och min erfarenhet av så här lätta maskiner är att de lätt går sönder. Men den här trimmern är precis lika bra idag som när den var helt ny. Och tack vare att den är så lätt kan jag utan problem arbeta två dagar i rad, åtta timmar om dagen, utan att få ont i armar och axlar”, säger Melissa McPherson.

Hur står sig Husqvarna 525 i jämförelse med trimmers från andra tillverkare?

“Den är extremt bränslesnål. Jag har arbetat med trimmers från andra tillverkare som kör slut på en tank på nolltid jämfört med min Husqvarna – och de är ofta rätt skramliga. När jag har kört tre timmar med någon annan trimmer känns det som om armarna är två meter långa. Med min 525 kan jag utan problem hålla på hela dagen. Den har betydligt lägre vibrationsnivå.”

Skulle du rekommendera Husqvarna 525 till andra?

“Absolut. När folk kommer fram till mig i köpcentret och ber om råd brukar jag alltid rekommendera 525. Även om de bara ska använda den hemma i trädgården skulle jag vilja påstå att det är värt att investera i en 525 istället för någon lågprismodell. Då får du en bättre trimmer som håller längre. Det är helt enkelt en väldigt trevlig maskin att arbeta med.”

Snabba fakta

Namn: Melissa McPherson

Ålder: 39 år

Bor: Tacoma, Australien

Yrke: Områdesförvaltare vid ett köpcentrum i New South Wales i Australien

Utrustning: Rider, trimmer, motorsåg, stångsåg, stånghäcksax

Liknande artiklar

 • Testimonial Holland Hedgetrimmer
  Från professionella

  "Maskinerna kan vara avgörande för ett företags framgång"

  Med 18 års erfarenhet och 21 anställda är Booiman Tuinen BV ett modernt, medelstort och framgångsrikt landskapsarkitektföretag. Det här är deras syn på vikten av tillförlitlig utrustning.

 • BLi940X
  Från professionella

  En revolution för handhållna, batteridrivna motorverktyg

  Kraftfulla med lång livslängd eller lågt ljud och hållbarhet? Med vår ryggsäcksbatterilösning behöver du inte längre välja.

  "Det här tar batteriutbudet till en helt ny nivå", säger Johan Svennung, produktchef på avdelningen för el- och batteridrivna handhållna produkter på Husqvarna.

 • Jonathan Calderwood, Head Grounds Manager at Parc de Princes
  Från professionella

  Den perfekta planen

  Det är en sak att skapa det perfekta, snygga gräset. Men hur får du gräset att överleva spel, sport och trädgårdsaktiviteter utan att det blir glest? Är det ens möjligt? Vi vände oss till en av de bästa i branschen för att få svar.