Från professionella


"Maskinerna kan vara avgörande för ett företags framgång"

Med 18 års erfarenhet och 21 anställda är Booiman Tuinen BV ett modernt, medelstort och framgångsrikt landskapsarkitektföretag. Det här är deras syn på vikten av tillförlitlig utrustning.

Booiman Tuinen BV är specialiserade på trädgårdsanläggning. Med företagets entusiastiska personal och inspirerande ledarskap har de blivit ledande i sin bransch. Vi frågade ägaren Henk Booiman vilka jobb som han tycker är mest tillfredsställande att arbeta med.

"Det är intressant nästan varje dag. Vi arbetar för närvarande på ett kontrakt med nya Van Der Valk Hotel i Sneek. Det är väldigt utmanande eftersom det kräver stor kompetens och erfarenhet för att utveckla och underhålla den här stora egendomen."

Vad är viktigt när du köper utrustning?

"Tillförlitlighet, ergonomi, ägandekostnad och effekt är faktorer som jag tycker att våra maskiner måste leva upp till. Det kan vara avgörande för ett företags framgång."

"Jag får alltid utmärkta råd av Husqvarna och att arbeta med dem är definitivt ett samarbete som lönar sig."


Henk Booiman

Du har arbetat med Husqvarnas produkter sedan 1998. Hur har det varit?

"Innan vi kom fram till att Husqvarna var rätt partner för företaget arbetade vi med maskiner från många olika företag. Förutom att Husqvarna har suveräna produkter ger de mig också den bästa supporten. Jag handlar direkt med serviceverkstaden Tijms i Geesbrug och de är både proaktiva och serviceorienterade. Jag får alltid utmärkta råd av dem och förutom med produkter, hjälper de mig med finansiering, löpande service och hjälp ute på fältet. Att arbeta med Husqvarna är definitivt ett samarbete som lönar sig."
Trimming the lawn with a Husqvarna

Liknande artiklar

 • 525 Grass Trimmer, Melissa McPherson
  Från professionella

  Hortonomen Melissa McPherson om trimmern Husqvarna 525: ”Jag kan utan problem arbeta hela dagen”

  Ergonomisk och bränsleeffektiv maskin som det är ett nöje att arbeta med. Det är egenskaper som gör att hortonomen Melissa McPherson envisas med att ta trimmern Husqvarna 525 i försvar. ”Min lärling och jag tjafsar om den vareviga dag”, säger Melissa McPherson och tillägger: ”Jag går segrande ur striden varje gång.”

 • BLi940X
  Från professionella

  En revolution för handhållna, batteridrivna motorverktyg

  Kraftfulla med lång livslängd eller lågt ljud och hållbarhet? Med vår ryggsäcksbatterilösning behöver du inte längre välja.

  "Det här tar batteriutbudet till en helt ny nivå", säger Johan Svennung, produktchef på avdelningen för el- och batteridrivna handhållna produkter på Husqvarna.

 • Jonathan Calderwood, Head Grounds Manager at Parc de Princes
  Från professionella

  Den perfekta planen

  Det är en sak att skapa det perfekta, snygga gräset. Men hur får du gräset att överleva spel, sport och trädgårdsaktiviteter utan att det blir glest? Är det ens möjligt? Vi vände oss till en av de bästa i branschen för att få svar.