Från professionella

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Mauris congue vulputate erat hendrerit tincidunt.
 • 525 Grass Trimmer, Melissa McPherson
  Från professionella

  Hortonomen Melissa McPherson om trimmern Husqvarna 525: ”Jag kan utan problem arbeta hela dagen”

  Ergonomisk och bränsleeffektiv maskin som det är ett nöje att arbeta med. Det är egenskaper som gör att hortonomen Melissa McPherson envisas med att ta trimmern Husqvarna 525 i försvar. ”Min lärling och jag tjafsar om den vareviga dag”, säger Melissa McPherson och tillägger: ”Jag går segrande ur striden varje gång.”

 • Testimonial Holland Hedgetrimmer
  Från professionella

  "Maskinerna kan vara avgörande för ett företags framgång"

  Med 18 års erfarenhet och 21 anställda är Booiman Tuinen BV ett modernt, medelstort och framgångsrikt landskapsarkitektföretag. Det här är deras syn på vikten av tillförlitlig utrustning.

 • BLi940X
  Från professionella

  En revolution för handhållna, batteridrivna motorverktyg

  Kraftfulla med lång livslängd eller lågt ljud och hållbarhet? Med vår ryggsäcksbatterilösning behöver du inte längre välja.

  "Det här tar batteriutbudet till en helt ny nivå", säger Johan Svennung, produktchef på avdelningen för el- och batteridrivna handhållna produkter på Husqvarna.

 • Jonathan Calderwood, Head Grounds Manager at Parc de Princes
  Från professionella

  Den perfekta planen

  Det är en sak att skapa det perfekta, snygga gräset. Men hur får du gräset att överleva spel, sport och trädgårdsaktiviteter utan att det blir glest? Är det ens möjligt? Vi vände oss till en av de bästa i branschen för att få svar.