Skapa din alldeles egna fristad

Trädgården är din oas. Där kan du leka och koppla av. Men det är även en plats där du kan få utlopp för din kreativitet och forma och förändra din omgivning.
Oavsett om du vill ha ett lyxigt orangeri eller en frodig gräsmatta så har vi verktygen och erfarenheten du behöver.
 • Striped lawn
 • Så här renoverar du din gräsmatta
 • Trädgårdsarbete

  Så här renoverar du din gräsmatta

  Om ogräsbekämpningen inte fungerar och bruna fläckar börjar ta över kan det kännas som att din trädgård aldrig kommer att bli sig lik igen. Men det finns hopp. Du kan alltid börja om med en gräsmatterenovering.

  • Tid: Allt beror på gräsmattans storlek och vilka maskiner som ska användas
  • Ansträngning: Medium
  • Nivå: Avancerat
  Läs mer
 • Cherry blossom
  Gräsmatta och Trädgård

  Bivänliga blommor och tips för en bivänlig trädgård

  Bins och andra insekters välmående är av stor betydelse för oss människor. Efter ett ingående samtal med vår partner Bienenbotschaft (Bee Embassy) har vi satt ihop åtta praktiska tips och intressant bakgrundsinformation som hjälper dig att göra din trädgård, altan eller till och med balkong bi- och insektsvänlig.

 • Husqvarna connect hand and gloves
  Gräsmatta och Trädgård

  Trädgårdsredskap byts ut mot trädgårdsappar

  Med tanke på att studenter numera utvecklar robotar med ett AI-system för att producera mat till astronauter på Mars känns inte den tekniska utvecklingen här nere på jorden lika skrämmande. Steget ut ur bekvämlighetszonen känns alltid större än det är. När du väl har tagit steget blir det väldigt tydligt hur mycket grönare gräset verkligen är på den andra sidan.

 • Apple Watch AM 330X
  Gräsmatta och Trädgård

  Vad gör din trädgård när du inte är hemma?

  Hemautomation når ut till trädgården. Tack vare ny loT-teknik kan robotgräsklippare och andra trädgårdsenheter nu kommunicera med varandra och styras via telefonen. Trädgården kan därför anses vara den senaste hemmiljön som blir digitaliserad.

 • Automower App. version 2
  Gräsmatta och Trädgård

  Se vad din trädgård har för sig i realtid

  Tack vare ny teknik och sociala medier har vi ett konstant flöde av information i våra liv. Trenderna byts snabbt ut – från ena dagen till den andra. Se till att vara med när vi skapar magi.

 • 450X
  Gräsmatta och Trädgård

  Intelligent och världsledande teknik i en smart robot

  Husqvarnas utveckling av robotgräsklippare under de senaste två decennierna har gjort företaget till en pionjär inom trädgårdsskötsel. Med sitt senaste sortiment av robotgräsklippare har de återigen revolutionerat trädgårdsarbetet – gräsklippning har nu blivit en avslappnande åskådarsport.

 • Battery pack
  Verktyg att använda

  Få mer gjort med Husqvarnas batteriserie

  Nu behöver du inte längre oroa dig för att störa personer i din omgivning när du arbetar. Maskinerna i Husqvarnas batteriserie ger en hel mängd nya möjligheter att få jobbet gjort, såväl inomhus som utomhus.

 • Testimonial Australia
  Från professionella

  Hortonomen Melissa McPherson om trimmern Husqvarna 525: ”Jag kan utan problem arbeta hela dagen”

  Ergonomisk och bränsleeffektiv maskin som det är ett nöje att arbeta med. Det är egenskaper som gör att hortonomen Melissa McPherson envisas med att ta trimmern Husqvarna 525 i försvar. ”Min lärling och jag tjafsar om den vareviga dag”, säger Melissa McPherson och tillägger: ”Jag går segrande ur striden varje gång.”

 • Brushcutter off set post
  Verktyg att använda

  Husqvarnas trimmers och buskröjare – konstruerade för att förbättra din verksamhet

  Minska vikten och öka effektiviteten. Det står högst upp på vår lista när vi på Husqvarna utvecklar nya funktioner till våra trimmers och buskröjare. Här tar vi en närmare titt på vad vi har uppfunnit för att förbättra din verksamhet.

 • Automower X-line Led Lights
  Underhåll

  Ge din Husqvarna Automower® en vinterförvaring med all-inclusive

  Ge din robotgräsklippare en service innan vintervilan hos någon av våra Husqvarna-återförsäljare. Vi kommer att förvara och ta hand om din gräsklippare och se till att den får en längre livslängd.