Husqvarna-produktregistrering og MyPages

Registrer dit Husqvarna-produkt online i dag, og få hurtigere hjælp og nem adgang til alle nødvendige oplysninger om dit/dine nye produkt/er og tjenester på Husqvarna MyPages.

Garden

Fordele ved MyPages

På Husqvarna MyPages får du adgang til:

• Dine registrerede Husqvarna-produkter, herunder relaterede produktoplysninger og brugervejledninger
  • Oplysninger om køb og garanti vedrørende dit/dine registrerede produkt(er)
  • Oplysninger om servicekontrakt (hvis relevant)
  • Adgang til MyProfile for opdateringer af personlige oplysninger
  • Administratorrettigheder for abonnementer (tilgængelig om kort tid)

Flere funktioner, der skal tilføjes kontinuerligt!

Produktregistrering

Product registration 1080x1080

Hvis du vil registrere dit produkt og oprette en personlig Husqvarna-konto, skal du bruge knappen nedenfor. Sørg for at have din købskvittering ved hånden med købsdatoen, Husqvarna ID-nummeret (HID) eller produktnummeret (PNC) og serienummeret. Du finder nummeret/numrene på dit produkt. For at få den nemmeste registrering skal du scanne QR-koden, hvis den er tilgængelig på dit produkt, ved hjælp af QR-kode-ikonet på registreringssiden. Bemærk, at registrering af produkter ikke omfatter beklædning.

MyPages

Prod reg - MyPages 2302x1674

For at få adgang til Husqvarna MyPages efter registrering skal du bruge knappen nedenfor til at registrere en ny konto (tilmelde dig) eller logge på med en eksisterende konto. Hvis du allerede har en Husqvarna Group-konto (bruger af Husqvarna app-tjenesterne Automower® Connect, Husqvarna Connect, Husqvarna Fleet Services™ osv.), skal du bruge dine loginoplysninger til at få adgang til Husqvarna MyPages uden ny kontoregistrering.