Vis hensyn dyrelivet i din have ved at parkere din plæneklipper natten over

Pindsvin

Hos Husqvarna er sikkerheden vores primære anliggende, og vi arbejder hele tiden hårdt på at forbedre sikkerheden af vores produkter. Derfor har vi udstyret alle vores robotplæneklippere med drejelige knive, hvilket øger sikkerhedsindekset for robotplæneklippere betydeligt. Derfor har vi også introduceret Smart Connection Vis hensyn til dyrelivet i din have ved at parkere din plæneklipper natten over, så plæneklipperen ikke bruges fra tusmørke til daggry, hvor pindsvin og andre natdyr er mest aktive.

Aktivér Smart Connection

1. I Automower Connect®-appen skal du trykke på knappen Mere og vælge Smart Home.
  2. Hvis det er første gang, du bruger en Smart Connection eller en IFTTT-applet, skal du se Introduktion til Smart Connections i Automower® Connect-appen.
  3. Vælg Vis hensyn dyrelivet i din have ved at parkere din plæneklipper natten over.
  4. Tryk på skyderen Tilslut solnedgang for at aktivere forbindelsen.
  5. Indtast plæneklipperens placering.
  6. Vælg den plæneklipper, du vil styre (hvis du har mere end én plæneklipper tilsluttet din Automower® Connect-konto). Kun én plæneklipper ad gangen kan styres af Smart Connection.
  7. Tryk på Gem.

Nu parkeres plæneklipperen fra solnedgang til solopgang afhængigt af den placering, du har angivet. Den starter i henhold til den normale tidsplan efter solopgang.

Deaktivér Smart Connection

For at deaktivere Smart Connection, så den ikke parkerer plæneklipperen natten over, skal du blot ophæve forbindelsen ved at trykke på skyderen igen.