Skal alle operatører have Husqvarna Fleet Services™-mobilappen?

Det er ikke nødvendigt for alle operatører at have Husqvarna Fleet Services™-mobilappen. Husqvarna Fleet-maskinsensorerne registrerer og gemmer maskindataene, selvom der ikke er en mobilapp eller gatewayapp i nærheden. For at kunne finde den sidst kendte placering for en maskine skal Husqvarna Fleet Services™-mobilappen køre på en telefon inden for sensorens Bluetooth-rækkevidde.

For at opnå løbende kontrol af den sidst kendte placering for alle maskiner er det bedst at få alle operatører til at installere appen, da afstanden mellem de forskellige brugere i marken kan være for stor til, at appen kan opfange signaler fra alle maskinsensorer.