Sådan opdateres et Bluetooth-tilsluttet produkt ved hjælp af Husqvarna Fleet Services™ og FOTA

Med Husqvarna Fleet Services™-appen kan du nemt opdatere firmwaren til produkter, der understøtter FOTA-teknologien (Firmware over the Air) selv. Husqvarna Fleet Services™ vil informere dig, når der er en ny firmwareopdatering tilgængelig, og føre dig gennem download- og installationsprocessen.

Sådan opdateres en Bluetooth-tilsluttet Husqvarna-maskine ved hjælp AF FOTA

Det er nemt at opdatere en Bluetooth-tilsluttet Husqvarna-maskine ved hjælp af Husqvarna Fleet Services™-appen FOTA-teknologi (Firmware over the Air).

VIGTIGT: Under installationen må du ikke slukke for produktet eller fjerne batteriet.

1. Sæt et fuldt opladet batteri i produktet.
  2. Tænd for produktet, og kontrollér, at batteriopladningsindikatoren lyser konstant.
  3. Anbring maskinen inden for Bluetooth-rækkevidde af en aktiv Husqvarna Fleet Services™-app eller -gateway.
  4. Åbn dashboardet i Husqvarna Fleet Services™-appen, vælg Maskiner, rul ned tilFirmwareopdateringer, og vælgFirmware tilgængelig.
  5. Vælg maskinen på listen, og klik på Opdater for at starte opdateringen. Maskinens status ændres nu til Venter på opdatering.
  6. Åbn tjeklisten til installation. Kontrollér, at kravene i tjeklisten er opfyldt. Når de er opfyldt, downloader og starter produktet firmwareopdateringen (indikatorerne for batteriopladning begynder at blinke).
  7. Vent, indtil firmwareopdateringen af produktet er fuldført.

Når opdateringen er fuldført, vises en meddelelse i appen, som bekræfter, at opdateringen lykkedes. Batteriopladningsindikatorerne og Bluetooth-indikatoren lyser konstant (blinker ikke).

Nederst på produktsiden kan du kontrollere, hvilken firmwareversion der er installeret, og hvilken dato den blev installeret.

Hvad hvis firmwareinstallationen mislykkes?

Hvis produktet flyttes uden for Bluetooth-rækkevidde fra Husqvarna Fleet Services™-appen eller -gatewayen under opdateringen, afbrydes download- og installationsprocessen. Den fortsætter, så snart produktet tilsluttes igen.

Hvis du har brug for hjælp, bedes du kontakte din lokale forhandler.

Sådan genstartes en firmwareopdatering

Opdatering af en Automower®-robotplæneklipper

Firmwareopdateringen af Automower®-robotplæneklippere i Husqvarna Fleet Services™ adskiller sig fra andre produkter, da Automower®-plæneklippere kommunikerer direkte med Husqvarna-cloud. Du kan finde flere oplysninger i Sådan opdaterer du firmwaren til en Automower®-robotplæneklipper ved hjælp af FOTA og Husqvarna Fleet Services™.