Sådan indstiller du sprog, tid og dato på din Automower®-robotplæneklipper

Lær, hvordan du opdaterer indstillinger som sprog, tid og dato på din Automower®-robotplæneklipper ved at følge nedenstående trin.

Sproget kan opdateres på plæneklipperens display.

Tid og dato kan opdateres i Automower® Connect-appen, hvis din plæneklipper understøtter Bluetooth. Alternativt kan du bruge plæneklipperens display, afhængigt af hvilken Automower®-model du har.

Indstil sproget ved hjælp af plæneklipperens display

Robotplæneklipper med tastatur

1. Gå til Menu > Indstillinger > Generelt > Sprog på Automower®-displayet.
  2. Vælg det foretrukne sprog ved hjælp af tastaturet.

Robotplæneklipper med indstillingshjul

1. Vælg Sprog i menuen ved hjælp af indstillingshjulet på plæneklipperen, og vælg det foretrukne sprog.

Indstil tid eller dato

I Automower® Connect-appen

1. Opret forbindelse til din Automower®-robotplæneklipper via Bluetooth.
  2. Klik på de tre prikker nederst til højre på skærmen.
  3. Vælg Indstillinger > Generelt > Tid og dato.
  4. Vælg Tid og dato, eller vælg blyantikonet for at indtaste korrekt tid og dato.
  5. Vælg Gem.

Med plæneklipperens display

1. Gå til Indstillinger > Generelt > Tid og dato på Automower®-displayet.
  2. Indstil tid, dato, tidsformat og datoformat vha. plæneklipperens tastatur.

På plæneklippere med et indstillingshjul kan tid og dato kun justeres i Automower® Connect-appen.

Bemærk, at plæneklipperen ikke skifter automatisk mellem standardtid og sommertid. Du skal ændre tiden manuelt.

Kontakt din lokale Husqvarna-forhandler, hvis du har brug for hjælp til din Automower®- robotplæneklipper.