Sådan foretages grundlæggende indstillinger og kalibrering af Automower®-robotplæneklipperen

Før du starter din Automower®-robotplæneklipper for første gang, skal der udføres en opstartssekvens i robotplæneklipperens menu samt en automatisk kalibrering af signalet til guidekablet.

Grundlæggende indstillinger og kalibrering

1. Sæt produktet i ladestationen.*
  2. Tænd for produktet.
  3. Vælg sprog, land, dato og klokkeslæt, hvis det ønskes, og indstil en pinkode. På nogle modeller skal du bruge en fabriksindstillet pinkode, før du vælger en personlig pinkode. Det er ikke muligt at bruge 0000 som pinkode.
  4. Start produktet for at starte kalibreringen af guidekablet. Kalibreringen foregår automatisk.

Produktet bevæger sig nu væk fra ladestationen og stopper, mens det kalibrerer nogle af produktindstillingerne. Når kalibreringen er fuldført, begynder produktet at slå græs.

*Hvis du springer dette trin over, genererer produktet et nyt løkkesignal og udfører kalibreringsprocessen, første gang det forlader ladestationen.