Sådan bruges en BLi-batterioplader

Hvis du vil oplade BLi-batteriet på den hurtigste og sikreste måde, skal du følge instruktionerne:

• Tilslut batteriopladeren til et strømudtag. LED-indikatoren for opladning blinker en gang.
  • Tilslut batteriet til batteriopladeren. LED-indikator for opladning tændes.
  • Fjern batteriet fra batteriopladeren, når det er fuldt opladet. Tryk på batteriindikatorknappen for batteristatus.
  • Når alle LED-indikatorerne tændes på batteriet, er det fuldt opladet.
  • Træk stikket ud for at frakoble batteriopladeren fra strømudtaget. Træk ikke i strømkablet.

Sørg for, at BLi-batteriet, batteriopladeren og polerne på batteriet er rene og tørre.

Sæt ikke BLi-batteriet i batteriopladeren, hvis det er snavset eller vådt.