Sådan bruges en Automower®-kobling

Brug en original Automower®-kobling til at tilslutte guidekablet til afgrænsningskablet eller reparere et beskadiget kabel i installationen af din Automower®-robotplæneklipper. Stikket er fyldt med fedt, der gør det vejrbestandigt.

Sådan bruges en Automower®-kobling

1. Skub kablerne ind i bunden af koblingen, ét kabel pr. hul.* Koblingen har tre huller – det betyder ikke noget, i hvilket hul du sætter kablerne.
  2. Klem koblingen sammen med en tang. Sørg for at trykke ned på begge sider af koblingen.
    Tryk ned på begge sider af Automower®-koblingen

3. Fastgør koblingen ved at placere den under græsset, væk fra installationens arbejdsområde.

Hvis du bruger et professionelt kabel, skal du fjerne det udvendige beskyttelseslag, før du indsætter kablet i koblingen.

Tilslut et guidekabel til afgrænsningskablet:

Reparer et ødelagt kabel