Introduktion til Smart Connections i Automower® Connect-appen

Ved hjælp af Smart Connections i Automower® Connect-appen kan du f.eks. lade dine begivenheder i Google-kalenderen styre din Automower®-robotplæneklipper oven i den normale tidsplan for klipning eller parkere din plæneklipper fra solnedgang til solopgang for at beskytte natdyr, der befinder sig i din have om natten.

Smart Connections i Automower® Connect-appen er baseret på såkaldte IFTTT-applets (If This Then That). Du kan få dine apps og enheder til at tale sammen ved hjælp af IFTTT-applets. Det giver dig mulighed for at gøre noget, som apps eller enheder ikke kunne klare alene.

Denne artikel hjælper dig med at komme i gang med at bruge Smart Connections i Automower® Connect-appen.

Krav

Hvis du vil bruge Smart Connections i Automower® Connect-appen, skal du bruge følgende:

• En plæneklipper med Wi-Fi- eller mobilforbindelse eller en plæneklipper med et Automower® Connect-sæt installeret
  • Automower® Connect-appen
  • En iOS- eller Android-enhed
  • En IFTTT-konto

Forbind en IFTTT-konto med din Automower® Connect-konto

Tryk på knappen Mere, og vælg Smart Home i din Automower® Connect-app for at få adgang til de tilgængelige Smart-forbindelser. Nu foretages der en automatisk kontrol for at fastslå, om der allerede er knyttet en IFTTT-konto til din Automower® Connect-konto

Hvis du allerede har knyttet din IFTTT-konto til din Automower® Connect-konto, kan du bruge Smart Connections med det samme. Se Aktiver en Smart Connection for yderligere oplysninger.

Hvis du ikke har knyttet en IFTTT-konto til din Automower® Connect-konto, skal du følge instruktionerne nedenfor.

Hvis du ikke har en IFTTT-konto

Hvis du ikke har en IFTTT-konto, opretter Automower® Connect én til dig. Du skal blot indtaste en e-mailadresse og trykke på Opret forbindelse. (Den e-mailadresse, som du bruger til at logge på din Automower® Connect-konto, vil være indtastet på forhånd, men du kan ændre den til en anden, hvis du vil).

Når din IFTTT-konto er blevet oprettet, modtager du en e-mail på den angivne e-mailadresse, hvor du bliver bedt om at angive en adgangskode til din konto. For at få den bedste oplevelse, når du bruger Smart-forbindelser, anbefaler vi, at du angiver en adgangskode, især hvis du bruger flere enheder til at styre din plæneklipper. Hvis du bruger IFTTT-kontoen på den samme enhed, som du opretter kontoen på, fungerer det fint uden en adgangskode, men hvis du vil bruge kontoen på en anden enhed, skal du angive en adgangskode for den oprettede konto.

Hvis du har en IFTTT-konto, der bruges til andre formål

Hvis du allerede har en IFTTT-konto, der bruges til andre formål, og du vil bruge den samme konto til at oprette forbindelse til Automower® Connect, skal du blot indtaste den e-mailadresse, der bruges til din eksisterende IFTTT-konto.

Der sendes nu en bekræftelsesmail til den pågældende e-mailadresse for at sikre, at du har indtastet de korrekte oplysninger. Se efter bekræftelsesmailen i din indbakke, og klik på linket i den pågældende e-mail. Du skal gøre dette på den samme enhed, hvor du bruger Automower® Connect.

Når bekræftelsen er udført, knyttes din eksisterende IFTTT-konto til din Automower® Connect-konto.

Aktivér en Smart Connection

1. I Automower Connect®-appen skal du trykke på knappen Mere og vælge Smart Home.
  2. Vælg den Smart Connection, du vil aktivere, og tryk på skyderen Tilslut (A). Du kan finde flere oplysninger om de forskellige Smart-forbindelser under Tilgængelige Smart Connections nedenfor.
  3. Følg instruktionerne på skærmen for at konfigurere forbindelsen efter behov.

Bemærk, at du først skal tillade, at IFTTT får adgang til den tjeneste og de data, du vil bruge. Hvis du f.eks. vil bruge en IFTTT-forbindelse, der udnytter din Google-kalender, skal du give den adgang til din Google-kalender og dens data.

Tilgængelige Smart Connections

Du kan finde flere oplysninger om de tilgængelige Smart Connections til Automower® Connect-appen her:

Deaktiver en Smart Connection

Tryk på skyderen Tilslut (A) for at deaktivere tilslutningen.

Hvis du vil ophæve tilslutningen mellem Automower® Connect og IFTTT helt, skal du se Ophæv tilslutningen mellem IFTTT og din Automower® Connect-konto.

Rediger indstillingerne for Smart Connections

Rediger indstillingerne for Smart Connections ved at vælge en forbindelse og trykke på indstillingsikonet

Foretag de ønskede ændringer, og berør Gem.

Fungerer Smart Connections ikke?

Hvis du imidlertid har flere IFTTT-konti, der er tilknyttet til din Automower® Connect-konto, når Smart Connections aktiveres i Automower® Connect-appen, vil det skabe en konflikt mellem kontiene, og du vil ikke kunne styre din Automower®-robotplæneklipper ved hjælp af Smart Connections.

For at kunne bruge Smart Connections skal du sørge for, at du kun har én IFTTT-konto tilknyttet til Automower® Connect. Fjern blot Husqvarna Automower®-tjenesten fra den IFTTT-konto, du ikke ønsker at bruge til at styre din Automower®-robotplæneklipper. Du kan finde oplysninger om, hvordan du gør dette, under Fjern forbindelsen mellem IFTTT og din Automower® Connect-konto. Når du har gjort det, bør du kunne bruge Smart Connections i Automower® Connect-appen.

Yderligere information