Automower®01-03-2024

Styring af din Automower®-robotplæneklipper med IFTTT

Med IFTTT kan du automatisere styringen af din Automower®-robotplæneklipper og gøre din robotplæneklipper til en naturlig og fuldt integreret del af dit hjemmeautomatiseringssystem.

Er IFTTT nyt for dig?

IFTTT er en forkortelse for If This Then That. Det er en tjeneste, der giver dig mulighed for at tilslutte apps, tjenester og intelligente hjemmeenheder. Få mere at vide om IFTTT

Krav

For at bruge IFTTT sammen med din Automower® robotplæneklipper skal du bruge følgende:

• En plæneklipper med Wi-Fi- eller mobilforbindelse eller en plæneklipper med et Automower® Connect-sæt installeret
  • Automower® Connect-appen
  • En iOS- eller Android-enhed
  • En IFTTT-konto

Opret forbindelse til IFTTT, og opret en applet

1. Download og installer IFTTT-appen fra Google Play eller App Store.
  2. Åbn IFTTT-appen, og opret en IFTTT-konto, eller log på en eksisterende IFTTT-konto.
  3. Når du er logget på din IFTTT-konto, skal du trykke på Opret.
  4. Tryk på If This-tilføj for at begynde at oprette din IFTTT-applet.
  5. Vælg, hvilken handling der skal udløse en aktivitet for din Automower®-robotplæneklipper. Hvis du f.eks. vil få plæneklipperen til at parkere, når du trykker på en smartknap, skal du vælge en udløserlignende Knap-widget.
  6. Når du har valgt en udløser, skal du forbinde plæneklipperen til IFTTT-appletten. Tryk på Then That-tilføj for at definere, hvad der skal ske, når udløseren aktiveres.
  7. Søg efter Husqvarna eller Automower, og tryk på Husqvarna Automower®-ikonet.
  8. Vælg en handling på listen, og tryk på Tilslut.
  9. Log på med dine Automower® Connect-legitimationsoplysninger (hvis du ikke allerede er logget på).
  10. Læs meddelelsen om beskyttelse af personlige oplysninger, og tryk på Godkend.
  11. Konfigurer om nødvendigt betingelserne for de valgte handlinger, og tryk på Opret handling.
  12. Tryk på Fortsæt, navngiv appletten, og tryk derefter på Udfør.

Du har nu tilsluttet din Automower® Connect-konto til IFTTT og oprettet en applet til styring af din Automower®-robotplæneklipper med IFTTT.

Aktivér eller deaktiver en IFTTT-applet

Tryk på skyderen Tilslut for at aktivere en IFTTT-applet.

Tryk på skyderen Tilsluttet for at deaktivere en IFTTT-applet.

Fjern en IFTTT-applet

Hvis du vil fjerne en IFTTT-applet, skal du trykke på appletten og vælge Arkivér.

Skift IFTTT-konto

Det er muligt at ændre den IFTTT-konto, der er tilknyttet din Automower® Connect-konto. Dette er f.eks. nyttigt, hvis du har indtastet en forkert e-mailadresse i Automower® Connect-appen, eller hvis der er oprettet en ny IFTTT-konto til Automower® Connect-appen, men du har en anden IFTTT-konto, som du bruger til andre smart home-funktioner, som du gerne vil bruge sammen med Automower® Connect også.

1. Fjern Husqvarna Automower®-tjenesten fra IFTTT-kontoen, som du ikke ønsker at bruge til at styre din Automower®-robotplæneklipper. Du kan finde oplysninger om, hvordan du gør dette, under Fjern forbindelsen mellem IFTTT og din Automower® Connect-konto.
  2. Åbn Automower® Connect-appen, og vælg Smart Home i menuen.
  3. Indtast e-mailadressen for den IFTTT-konto, du vil bruge til Automower® Connect.

Den IFTTT-konto, der bruges sammen med Automower® Connect, er nu ændret.

Flere IFTTT-konti

Det er normalt ikke noget problem at have flere IFTTT-konti tilknyttet til din Automower® Connect-konto, så længe IFTTT-applets ikke sender modstridende kommandoer til systemet.

IFTTT-begrænsninger

IFTTT kan bruges til at styre din Automower®-robotplæneklipper på mange smarte måder, men der er visse begrænsninger for, hvad en IFTTT-applet kan gøre, når plæneklipperen har status Stoppet eller Parkér indtil videre.

Parkér indtil videre

Hvis din Automower®-robotplæneklipper er parkeret vha. kommandoen Parkér indtil videre, kan den ikke startes med IFTTT.

Hvis du vil genstarte produktet, skal du bruge Automower® Connect-appen, Google Assistant, Amazon Alexa eller displayet på produktet (hvis tilgængeligt).

Stoppet

Hvis din Automower®-robotplæneklipper er stoppet vha. knappen STOP på plæneklipperen, kan den ikke startes med IFTTT.

Hvis du vil genstarte produktet, skal du starte det manuelt, på stedet.

Flere oplysninger

Ophæv tilslutningen mellem IFTTT og din Automower® Connect-konto