Automower®11-03-2024

Sådan opdaterer du din Automower®-robotplæneklipper

Husqvarna udgiver periodisk ny firmware til din Automower®-robotplæneklipper. Disse opdateringer løser ikke kun problemer med ydeevne eller sikkerhed, men introducerer også nye funktioner.

Ved at holde din plæneklippers firmware opdateret sikrer du optimal ydeevne og adgang til alle funktioner i nye Husqvarna-opdateringer.

Forstå firmware

Firmware er en form for software, der er lagret i et produkt, f.eks. i en Automower®-robotplæneklipper. Den indeholder de instruktioner, der gør det muligt for produktet at udføre grundlæggende opgaver, funktioner og kommunikere med andre enheder.

Sådan opdaterer du din Automower®-firmware

Opdater selv firmwaren

Nogle Automower®-modeller understøtter Firmware Over The Air-teknologi (FOTA), som giver dig mulighed for selv at opdatere firmwaren. Når en ny firmwareopdatering er tilgængelig, giver Automower® Connect dig besked. Du skal blot følge instruktionerne på skærmen for at gennemføre opdateringen. Du kan finde detaljerede instruktioner om brug af FOTA i vores vejledning: Hvad er FOTA, og hvordan bruger jeg det?

Hvis du har brug for hjælp til at opdatere firmwaren, bedes du kontakte din lokale forhandler.

Besøg forhandleren for at få firmwareopdateringer

Hvis din Automower®-robotplæneklipper ikke understøtter FOTA, skal du tage din plæneklipper med til din lokale forhandler for at få en firmwareopdatering. Forhandlere opdaterer altid din plæneklipper til den nyeste firmwareversion i forbindelse med service inden opbevaring over vinteren.

Hvad hvis du ikke opdaterer firmwaren?

Du kan fortsætte med at bruge plæneklipperen uden at opdatere firmwaren, men du har ikke adgang til nye funktioner eller forbedringer. Hvis en firmwareopdatering indeholder en sikkerhedsrettelse, og du har en Automower®-model, der understøtter FOTA, er opdateringen obligatorisk og installeres automatisk.

Firmwareopdateringer til Automower®-modeller, der understøtter FOTA

Kontakt din lokale Husqvarna-forhandler, hvis du har brug for yderligere hjælp til din Automower®-robotplæneklipper.