Hvorfor skal jeg bruge Automower® Connect til at bruge Husqvarna Fleet Services™ sammen med Automower®-robotplæneklippere?

Årsagen til, at Automower® Connect-appen skal installeres på din enhed (smartphone osv.) sammen med appen Husqvarna Fleet Services™ er, at appen Husqvarna Fleet Services™ bruger Automower® Connect-appen til at tilføje og konfigurere robotplæneklippere.

For at gøre det nemmere for dig at administrere dine robotplæneklippere har vi integreret grænsefladen i Automower® Connect-appen med Husqvarna Fleet Services™-appen. Det betyder, at du kun behøver at åbne og bruge Husqvarna Fleet Services™-appen, når du vil tilføje eller konfigurere dine robotplæneklippere.

Bemærk: For at kunne bruge Husqvarna Fleet Services™-appen behøver du ikke at tilføje dine robotplæneklippere separat til Automower® Connect-appen eller på nogen måde konfigurere dine robotplæneklippere i Automower® Connect.