Automower®04-04-2024

Hvorfor klipper min Automower®-robotplæneklipper kun dele af græsplænen?

Flere faktorer kan få din Automower®-robotplæneklipper til uventet kun at klippe en del af græsplænen eller køre uden om bestemte områder. Overvej følgende fejlfindingstrin for at diagnosticere og afhjælpe problemet:

Tilslutninger til ladestation

Forkerte tilslutninger til ladestationen kan medføre, at plæneklipperen kun fungerer på visse dele af græsplænen. Sørg for, at guidekablet er tilsluttet til G1/G2/G3-benet på ladestationen, ikke til AR- eller AL-benet.

Sådan tilsluttes afgræsnings- og guidekabler til ladestationen.

Indstillinger for Græsplænedækning

Sørg for, at indstillingerne for Græsplænedækning i Automower® Connect-appen eller på plæneklipperens display svarer til installationens behov.

• I Automower® Connect-appen: Vælg Mere > Indstillinger > Installation > Græsplænedækning.
  • På plæneklipperens display: Naviger til Installation > Græsplænedækning.

Arbejdsområder og tidsplaner – AIM-teknologi

Gælder kun for robotplæneklippere, der understøtter AIM-teknologi.

Hvis du har deaktiveret tidsplanen for Min græsplæne i Automower® Connect-appen, klipper plæneklipperen kun de dele af græsplænen, der er dækket af et planlagt arbejdsområde. Hvis en del af din græsplæne er dækket af et arbejdsområde uden en tidsplan eller slet ikke er dækket af et arbejdsområde, vil den del af din græsplæne ikke blive klippet.

Hvis du har deaktiveret Min græsplæne, skal du sørge for at oprette arbejdsområder, der dækker hele græsplænen, og oprette tidsplaner for hvert arbejdsområde efter behov.

Stay-out-zoner – AIM-teknologi

Gælder kun for robotplæneklippere, der understøtter AIM-teknologi.

Plæneklipperen kan ikke få adgang til områder, som du har angivet som stay-out-zoner i Automower® Connect-appen.

Kontrollér dine stay-out-zoner i appen, og fjern eventuelle uønskede stay-out-zoner.

Kontakt din lokale Husqvarna-forhandler, hvis du har brug for yderligere hjælp til installation eller betjening af din Automower®-robotplæneklipper.