Hvordan føjer jeg en bruger til min virksomhedskonto i Husqvarna Fleet Services?

Hvis du vil føje en bruger til din virksomhedskonto, skal du følge nedenstående instruktioner:

1. Log på en Husqvarna Fleet Services-konto med administratorrettigheder.
  2. Klik på Personer i den øverste menu.
  3. Klik på Tilføj ny bruger.
  4. Udfyld de obligatoriske felter, og vælg de ønskede roller.
  5. Klik på Send invitation.

Den inviterede bruger modtager nu en e-mail med yderligere instruktioner.

Bemærk: Hvis du vil invitere nye brugere, skal du bruge en brugerkonto med tilladelse fra administratoren.