Hvor finder jeg serienummer, modelnavn og andre produktdata for min Automower®-robotplæneklipper?

På mærkaten

Serienummeret, produktnummeret og andre produktdata findes på mærkaten på plæneklipperen. Se brugervejledningen for at få oplysninger om, hvor mærkaten er placeret på dit produkt.

Brug produktassistenten til at finde min brugervejledning

I Automower® Connect-appen

Hvis du har føjet plæneklipperen til Automower® Connect, kan du se serienummeret og produktmodellen i Automower® Connect-appen.

1. Åbn Automower® Connect-appen.
  2. Vælg Mine plæneklippere i menuen.
  3. Hvis du har flere plæneklippere, skal du sørge for, at den plæneklipper, du vil have oplysninger om, bruges som aktuel plæneklipper. Hvis ikke, skal du vælge Brug som aktuel plæneklipper for plæneklipperen.
  4. Vælg Oplysninger om plæneklipper.

Her kan du se plæneklipperens produktmodel og serienummer.

I Husqvarna® Connect-appen

Hvis du har føjet plæneklipperen til Husqvarna® Connect-appen, kan du se serienummeret og produktmodellen og andre produktdata i appen.

1. Åbn Husqvarna® Connect-appen.
  2. Vælg din plæneklipper på produktlisten.

Nu kan du se alle tilgængelige produktdata for din plæneklipper på fanen Oversigt.

Kontakt din lokale forhandler

Din lokale forhandler kan hjælpe dig med at få de oplysninger, du har brug for, hvis du har registreret dit produkt hos os.