Hvilke tilladelser har de forskellige brugerroller i Husqvarna Fleet Services™?

Der er i øjeblikket tre brugerroller i Husqvarna Fleet Services™:

• Administrator | Håndterer kontoindstillinger, tilføjer brugere og har fuld adgang til alle funktioner.
  • Tekniker | Tager sig af maskininstallationer, vedligeholdelse, indstillinger, servicelogs og firmwareopdateringer. Har fuld adgang til alle maskinfunktioner.
  • Operatør | Har adgang til grundlæggende maskinstyring og oplysninger om maskinerne. Har kun adgang fra Husqvarna Fleet Services™-mobilappen.

Tilladelserne er angivet i tabellerne nedenfor. De data eller handlinger, der er tilgængelige, varierer mellem webportalen og mobilappen.

Virksomhedsledelse

Web
HandlingAdministratorTekniker
Inviter brugereX
Administrer gatewaysXX
Download maskindataXX
Opgrader abonnementX
Rediger firmaoplysningerX
Godkend vilkår og betingelserXX

Maskinadministration

WebMobilapp
HandlingAdministratorTeknikerAdministratorTeknikerOperatør
Tilføj sensorer eller maskinerXXXX
Administrer sensorer eller maskinerXXXX
Se maskinbrugXXXXX
Se CO2-aftrykXX
Se liste over maskinerXXXXX
Se maskinoplysningerXXXXX
Start og stop Automower®XXXXX
Indstil klippehøjden på Automower®XXXX
Planlæg Automower®XXXX
Se vedligeholdelsesdataXXXXX
Indstil vedligeholdelsespåmindelserXXXX
Rediger vedligeholdelsesdataXXXX
Opdater maskinens firmwareXX