Hvad betyder et blinkende gult lys på Automower®-ladestationen?

Et blinkende gult lys på ladestationen til din Automower®-robotplæneklipper betyder, at guidekablet er knækket eller frakoblet.

1. Bekræft, at guidekablets stik er korrekt tilsluttet til ladestationen.
  2. Kontrollér, om der er brud på guidekablet, og udskift den beskadigede del af guidekablet med et nyt kabel. Se Sådan finder du et kabelbrud i din Automower®-installation.

Vores produktassistent kan hjælpe dig med at finde et kabelbrud.