Sådan bruges Apple Watch sammen med din Automower®-robotplæneklipper

Med Automower® Connect Apple Watch-appen har du altid status for din Automower®-robotplæneklipper inden for rækkevidde – uanset hvor du befinder dig.

Automower® Connect Apple Watch-appen indeholder de vigtigste funktioner fra Automower® Connect-appen. Den gør dig i stand til at hurtigt at starte, parkere, stoppe og kontrollere status for din robotplæneklipper – alt sammen fra dit håndled. Hvis du er i supermarkedet, og din datter vil lukke hunden ud i haven, behøver hun ikke at vente, til du kommer hjem. Du skal blot stoppe plæneklipperen med en kommando fra dit Apple Watch. Der er også en funktion til hurtigt overblik, der giver dig adgang til plæneklipperens status med et enkelt strøg på urskiven.

Hvilke plæneklippere kan bruges med Apple Watch-appen?

Apple Watch-appen med Automower® Connect er tilgængelig til alle Automower®-modeller med Wi-Fi- eller mobilforbindelse og modeller, der er udstyret med et Automower® Connect-sæt. Kontakt din lokale forhandler, hvis din plæneklipper ikke har et Automower ® Connect-kit, og du ønsker at installere et.

Forbind dit Apple Watch til Automower® Connect

Hvis du vil bruge Automower® Connect Apple Watch-appen, skal du først installere og logge på Automower® Connect-appen på din telefon og parre plæneklipperen med Automower® Connect-appen.

Hvis Automower® Connect Apple Watch-appen ikke allerede er installeret på dit ur, skal du søge efter og downloade Automower® Connect Apple Watch-appen i App Store. Du kan finde oplysninger om, hvordan du downloader en Apple Watch-app, under Installer apps på dit Apple Watch.

Brug af Automower® Connect Apple Watch-appen

Der kræves ingen konfiguration for at begynde at bruge Automower® Connect Apple Watch-appen. Uret viser data og meddelelser for den aktuelle plæneklipper og giver dig mulighed for at styre plæneklipperen, forudsat at følgende betingelser er opfyldt:

• Du er inden for Bluetooth-rækkevidde fra din telefon.
  • Automower® Connect-appen er åben i din telefon (den behøver dog ikke at være i forgrunden).
  • Du er logget på din Automower® Connect-konto.
  • En understøttet plæneklipper er blevet valgt under Mine plæneklippere i Automower® Connect-appen på din telefon.

Hvis du vil skifte til en anden plæneklipper, skal du vælge den nye plæneklipper under Mine plæneklippere i Automower® Connect-appen på din telefon.

Afbrudt

Hvis betingelserne på ovenstående liste ikke er opfyldt, ændres status for Automower® Connect Apple Watch-appen til Afbrudt. Det betyder, at du ikke kan styre plæneklipperen ved hjælp af uret, og de viste data vil være fra den sidste aktive forbindelse til Automower® Connect-appen på telefonen.