Checklist

Ποιότητα

Το κάθε ανταλλακτικό Husqvarna υποβάλλεται σε εξαντλητικούς ελέγχους και μελέτες, προκειμένου να διασφαλιστεί η αρμονική συνεργασία του με τα υπόλοιπα μέρη.
Accessories

Απόδοση

Τα γνήσια ανταλλακτικά Husqvarna θα προσφέρουν βέλτιστες επιδόσεις στο μηχάνημά σας για όλη τη διάρκεια της ζωής του.

Αξιοπιστία

Με γνήσια ανταλλακτικά και με τη σωστή συντήρηση, θα εξασφαλίσετε την ασφαλή, αξιόπιστη και οικονομική λειτουργία του εξοπλισμού σας για πολύ καιρό.

Αξιοποιήστε στο έπακρο τα προϊόντα Husqvarna.

Η ανάπτυξη προϊόντων της εταιρείας μας ξεκινά πάντα με τον χρήστη στο επίκεντρο, ώστε να κάνουμε την εργασία σας λιγότερο κοπιαστική και περισσότερο αποδοτική. Αυτός είναι και ο λόγος που το κάθε εξάρτημα στα μηχανήματα Husqvarna υποβάλλεται σε εξαντλητικούς ελέγχους προκειμένου να διασφαλιστεί η βέλτιστη συνεργασία του με τα υπόλοιπα μέρη. Ως αποτέλεσμα, τα γνήσια ανταλλακτικά Husqvarna δεν έχουν μόνο μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από τα γενικά ανταλλακτικά, αλλά είναι και πιο ασφαλή, πιο αξιόπιστα και πιο ωφέλιμα για το μηχάνημά σας σε βάθος χρόνου.

Χρησιμοποιώντας αποκλειστικά και μόνο γνήσια ανταλλακτικά Husqvarna και ακολουθώντας το συνιστώμενο πρόγραμμα συντήρησης, θα επιμηκύνετε τη διάρκεια ζωής του μηχανήματός σας και θα απολαμβάνετε ασφαλείς, αξιόπιστες επιδόσεις για όσο καιρό το χρησιμοποιείτε.

Magnesium crankcase

Εύρεση των κατάλληλων εξαρτημάτων

Χάρη στο ηλεκτρονικό μας σύστημα ανταλλακτικών, ο αντιπρόσωπός σας μπορεί να σας ενημερώσει γρήγορα πότε θα έχετε τα ανταλλακτικά που χρειάζεστε. Τα πιο σημαντικά εξαρτήματα ενός μηχανήματος διατηρούνται πάντα σε απόθεμα, ώστε να μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε γρήγορα είτε για επισκευές είτε για σέρβις.

Λήψη καταλόγου ανταλλακτικών Husqvarna

Αποδοτική παραγωγή, γρήγορη παράδοση

Η Husqvarna προσπαθεί να υποστηρίζει όλους τους αντιπροσώπους με εξαρτήματα υψηλής ποιότητας καθ' όλη τη διάρκεια ζωής των μηχανημάτων. Στόχος μας είναι να παρέχουμε υποστήριξη παγκόσμιας κλάσης και να καλύπτουμε κατά 100% τις ανάγκες των πελατών μας 365 ημέρες τον χρόνο. Ποιο είναι το μυστικό μας; Φέρνουμε την εμπειρία της παγκόσμιας βιομηχανίας σε τοπικό επίπεδο και προσφέρουμε στους πελάτες μας τη βεβαιότητα ότι όπου κι αν βρίσκονται στον κόσμο, θα είμαστε εκεί για να καλύψουμε τις ανάγκες τους.
Salesman, telephone

Διαθέσιμα όταν τα χρειάζεστε

Τα προϊόντα και τα ανταλλακτικά Husqvarna πωλούνται μόνο από εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους της Husqvarna. Η δέσμευσή μας για γρήγορη παράδοση αναλώσιμων και ανταλλακτικών επιτρέπει στους αντιπροσώπους να διατηρούν απόθεμα, ώστε να μην χρειαστεί να περιμένετε για τα ανταλλακτικά σας. Το αποτέλεσμα είναι η γρήγορη εξυπηρέτηση, είτε χρειάζεστε σέρβις είτε επισκευή.

ΓΝΗΣΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ HUSQVARNA

Για να απολαμβάνετε την καλύτερη δυνατή απόδοση, σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε μόνο γνήσια ανταλλακτικά της Husqvarna. Για επισκευή ή συντήρηση του εξοπλισμού Husqvarna, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τον τοπικό σας αντιπρόσωπο.

Τα ανταλλακτικά Husqvarna είναι ακριβώς ίδια με τα εξαρτήματα του μηχανήματός σας και έχουν σχεδιαστεί για βέλτιστη συνεργασία με τα υπόλοιπα εξαρτήματα της Husqvarna. Αυτή η συνεργασία προσφέρει την αξιοπιστία και τις υψηλές επιδόσεις που συνοδεύουν μια πραγματικά κορυφαία επωνυμία. Εκτός από το σωστό σέρβις, η χρήση γνήσιων ανταλλακτικών είναι ένας σίγουρος τρόπος για να επιμηκύνετε τη διάρκεια ζωής του μηχανήματός σας και να απολαμβάνετε ασφαλείς, αξιόπιστες επιδόσεις για όσο καιρό το χρησιμοποιείτε.

Λεπίδες

Σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε γνήσιες λεπίδες Husqvarna. Οι κορυφαίας ποιότητας λεπίδες μας είναι κατασκευασμένες από σκληρυμένο χάλυβα και είναι κατάλληλες τόσο για επικαθίμενα όσο και για ωθούμενα χλοοκοπτικά.

Αν χρησιμοποιήσετε συμβατικές λεπίδες στα μηχανήματα Husqvarna μπορεί να προκληθούν ζημιές και αναπάντεχες φθορές, λόγω του εσφαλμένου ύψους και της γωνίας της λεπίδας. Επιπλέον, το γρασίδι θα παρουσιάσει προβλήματα φθοράς και κακής υγείας. Για να διατηρείτε το γρασίδι σας πανέμορφο και υγιές, να αντικαθιστάτε πάντοτε τη λεπίδα με το σωστό ανταλλακτικό ή με τη λεπίδα που συνιστάται στο εγχειρίδιο χρήσης. Αν δεν είστε σίγουροι αν χρειάζεστε νέα λεπίδα, πηγαίνετε την παλιά σας λεπίδα στον πλησιέστερο εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο της Husqvarna για να τη συγκρίνετε με μια καινούργια.

 • Οι λεπίδες που σχεδιάζει η Husqvarna κατασκευάζονται σε ένα εργοστάσιο τελευταίας τεχνολογίας, ώστε να προσφέρουν εγγυημένη ασφάλεια.

 • Οι λεπίδες της Husqvarna σκληρύνονται μέχρι τον πυρήνα τους.

 • Οι λεπίδες της Husqvarna είναι σχεδιασμένες για να ταιριάζουν στο πλαίσιο κοπής συγκεκριμένων μοντέλων, εξασφαλίζοντας τα καλύτερα αποτελέσματα στην απόδοση κοπής, στο ύψος και στη συλλογή του γρασιδιού.

 • Οι λεπίδες της Husqvarna είναι σχεδιασμένες για να τηρούν τους περιορισμούς των επιπέδων θορύβου που καθορίζονται από διάφορους κανονισμούς.

Να απευθύνεστε πάντα στον αντιπρόσωπό σας και να διαβάζετε το εγχειρίδιο χρήσης, ώστε να γνωρίζετε τις σωστές πληροφορίες. Τα ανταλλακτικά Husqvarna πωλούνται μόνο από εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους της Husqvarna.

GREASE Eco 100gr Eco 100gr Bevel gear grease

Λιπαντικά

Τα λιπαντικά Husqvarna έχουν βελτιστοποιηθεί για τους κινητήρες Husqvarna, ενώ διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Χρησιμοποιούμε ένα μείγμα από συνθετικά και εξαιρετικά εξευγενισμένα ορυκτέλαια, τα οποία σε συνδυασμό με ειδικά κατασκευασμένα πρόσθετα προσφέρουν άψογη λίπανση και προστασία από μαγκώματα, με αποτέλεσμα πιο καθαρούς κινητήρες.

Τα λάδια Husqvarna για δίχρονους κινητήρες που πληρούν τις αυστηρές μας προϋποθέσεις φέρουν τη σήμανση VEF (Verified Engine Formula).

Να απευθύνεστε πάντα στον αντιπρόσωπό σας και να διαβάζετε το εγχειρίδιο χρήσης, ώστε να γνωρίζετε τις σωστές πληροφορίες.

Τα ανταλλακτικά Husqvarna πωλούνται μόνο από εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους της Husqvarna.

Air Filter - powercutters

Φίλτρα αέρα

Για να διατηρήσετε περισσότερο καιρό το μηχάνημά σας, αφήστε τον κινητήρα του να αναπνεύσει χρησιμοποιώντας τα γνήσια φίλτρα αέρα Husqvarna. Τα φίλτρα μας παρέχουν κορυφαία προστασία, ενώ διατηρούν τη σκόνη και τα υπόλοιπα σωματίδια μακριά από τον κινητήρα σας. Τα γνήσια φίλτρα αέρα Husqvarna έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τους αντίστοιχους κινητήρες, ώστε να παρέχουν τη σωστή ποσότητα καθαρισμένου αέρα.

Τα πλεονεκτήματα με μια ματιά:

 • Ειδικά σχεδιασμένα για τον κάθε κινητήρα Husqvarna και OEM.
 • Βέλτιστο φιλτράρισμα της σκόνης και απορρόφηση έως και 99%.
 • Διασφαλίζουν την απόδοση και τη μακροζωία του κινητήρα.
 • Σχεδιασμένα για βέλτιστη απόδοση του κινητήρα.
 • Μεγάλη ροή αέρα με εξαιρετικό φιλτράρισμα.
 • Σχεδιασμένα στη Σουηδία.
 • Συμμορφώνονται με τους σχετικούς νόμους και κανονισμούς, όπως π.χ. σχετικά με τις οικολογικές απαιτήσεις, το περιβάλλον εργασίας κ.λπ.
 • Προσπαθούμε συνεχώς να βελτιώνουμε την αποτελεσματικότητα και την ακρίβεια.

Υπάρχουν διάφορα είδη φίλτρων αέρα ανάλογα με τα περιβάλλοντα εργασίας, γι' αυτό να απευθύνεστε πάντοτε στον αντιπρόσωπο της Husqvarna για εξειδικευμένες συμβουλές σχετικά με το σωστό φίλτρο για τον κινητήρα σας.

Για ορισμένα μοντέλα κινητήρων (π.χ. Briggs & Stratton, Kawasaki), καθώς και για να εντοπίσετε εξαρτήματα για τον κινητήρα σας, θα χρειαστείτε το μοντέλο, τον τύπο και τον κωδικό του κινητήρα. Να απευθύνεστε πάντα στον αντιπρόσωπό σας και να διαβάζετε το εγχειρίδιο χρήσης, ώστε να γνωρίζετε τις σωστές πληροφορίες.

Τα ανταλλακτικά Husqvarna πωλούνται μόνο από εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους της Husqvarna.

FILTER-FUEL

Φίλτρα καυσίμου

Για να επιμηκύνετε τη διάρκεια ζωής του κινητήρα σας, συνιστούμε να χρησιμοποιείτε γνήσια φίλτρα καυσίμου Husqvarna. Τα φίλτρα καυσίμου Husqvarna είναι απίστευτα αποτελεσματικά και προστατεύουν το μηχάνημά σας από ζημιές, ενώ διατηρούν το σύστημα καθαρό απομακρύνοντας τα ξένα σωματίδια πριν αυτά φτάσουν στο καρμπυρατέρ. Αν το φίλτρο φραγεί, θα εμποδίζει τη ροή των καυσίμων στο καρμπυρατέρ και θα χρειαστεί αντικατάσταση. Για να αποφύγετε τυχόν έκτακτες καταστάσεις, να αντικαθιστάτε το φίλτρο καυσίμου κάθε σεζόν.

Τα πλεονεκτήματα με μια ματιά:

 • Υψηλή δυναμικότητα φιλτραρίσματος.
 • Προστασία του κινητήρα από βλάβη και φθορές.
 • Χαμηλή κατανάλωση καυσίμου.
 • Ενισχύσεις από συνθετικές ίνες για μεγάλη διάρκεια λειτουργίας.
 • Ακριβής εφαρμογή για εύκολη τοποθέτηση.
 • Κατασκευή φιλική προς το περιβάλλον.

Το κάθε μηχάνημα χρειάζεται διαφορετικό τύπο φίλτρου καυσίμου. Ο τοπικός σας αντιπρόσωπος της Husqvarna θα μπορέσει να σας δώσει εξειδικευμένες συμβουλές σχετικά με το σωστό φίλτρο για τον κινητήρα σας.

Για ορισμένα μοντέλα κινητήρων (π.χ. Briggs & Stratton, Kawasaki), καθώς και για να εντοπίσετε εξαρτήματα για τον κινητήρα σας, θα χρειαστείτε το μοντέλο, τον τύπο και τον κωδικό του κινητήρα. Να απευθύνεστε πάντα στον αντιπρόσωπό σας και να διαβάζετε το εγχειρίδιο χρήσης, ώστε να γνωρίζετε τις σωστές πληροφορίες. Τα ανταλλακτικά Husqvarna πωλούνται μόνο από εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους της Husqvarna.

BELT

Ιμάντες

Οι γνήσιοι ιμάντες Husqvarna είναι κατασκευασμένοι από ειδικά σχεδιασμένα νήματα Aramid. Ικανοί να διαχειριστούν ακόμα και τα πιο βαριά φορτία –με τάνυση έως και 1000 kg– οι ιμάντες μας αντιστέκονται στην τάνυση με το πέρασμα του χρόνου, παρέχοντας καλύτερες επιδόσεις με λιγότερη φθορά.

Οι γνήσιοι ιμάντες Husqvarna περιέχουν δυνατό υλικό που εμποδίζει την τάνυση και την ανατροπή, ενώ προσφέρουν ομαλή κίνηση στον μοχλό σύμπλεξης λεπίδας και σταθερή ισχύ στο πλαίσιο του χλοοκοπτικού. Χάρη στα εξαντλητικά πρότυπα ελέγχων και τη σχεδιαστική διαδικασία της Husqvarna, η οποία διαφέρει ανάλογα με το κάθε πεδίο εφαρμογής, οι ιμάντες μας είναι σχεδιασμένοι για άψογη εφαρμογή που εμποδίζει την ολίσθηση και διατηρεί σταθερή την ταχύτητα των λεπίδων.

Επιπλέον, οι ιμάντες μας δοκιμάζονται πάνω στα μηχανήματα στα οποία πρόκειται να χρησιμοποιηθούν και στις ίδιες ακριβώς συνθήκες στις οποίες εργάζονται οι πελάτες μας, ώστε να είμαστε απόλυτα σίγουροι πως αποτελούν την κατάλληλη επιλογή για το κάθε μηχάνημα. Επίσης, οι ιμάντες μας υποβάλλονται σε οπτική επιθεώρηση 100% από τους προμηθευτές μας, για τυχόν επιφανειακά ελαττώματα και άλλες ενδείξεις προβλημάτων, ώστε το προϊόν που φτάνει στα χέρια σας να χαρακτηρίζεται από υψηλή ποιότητα και αντοχή.

Σε πλήρη συμμόρφωση με τα πιο πρόσφατα περιβαλλοντικά πρότυπα σχετικά με την αποκλειστική χρήση υλικών που δεν περιέχονται στη λίστα SVHC (Κανονισμός ReaCH), οι διαδικασίες παραγωγής μας βελτιώνονται συνεχώς με στόχο τη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας και των εκπομπών και την αύξηση της αειφορίας.

Τα πλεονεκτήματα με μια ματιά:

 • Υψηλή μετάδοση ισχύος.
 • Εξαιρετική αντοχή στη διάβρωση.
 • Λειτουργία χωρίς συντήρηση.
 • Μεγάλη δύναμη του υλικού.
 • Αθόρυβη λειτουργία.
 • Μεγάλη ευκαμψία – δεν επηρεάζονται από τροχαλίες ιμάντα με μικρή διάμετρο.
 • Αντοχή στις δονήσεις.
 • Πολύ σταθερό κάλυμμα συμπλέκτη για ομαλή λειτουργία.

ΕΝΤΟΠΙΣΤΕ ΤΟ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Οι ειδικοί μας είναι έτοιμοι να απαντήσουν σε όλες τις ερωτήσεις σας. Μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες μας ή βρείτε ένα επιλεγμένο κατάστημα παρακάτω.
Ενδέχεται να χρειαστεί να δηλώσετε ότι αποδέχεστε τη χρήση της τρέχουσας τοποθεσίας σας από το πρόγραμμα περιήγησης
Μπορείτε να βρείτε επιλεγμένα καταστήματα κάνοντας αναζήτηση παραπάνω ή κάνοντας μεγέθυνση στον χάρτη.