Powerful

Αυξάνει το δείκτη αξιοποίησης

Οι υπηρεσίες Husqvarna Fleet Services σάς δείχνουν πώς χρησιμοποιούνται τα μηχανήματά σας και σας καθοδηγούν στη λήψη σωστών αποφάσεων για τη δημιουργία συνθηκών υψηλού δείκτη αξιοποίησης.
Efficient

Μεγιστοποίηση του χρόνου λειτουργίας

Το διαδραστικό σύστημα ειδοποιεί εσάς και τον αντιπρόσωπο σέρβις 25 ώρες πριν από την ώρα ενός ραντεβού για σέρβις. Αυτό σας επιτρέπει να προγραμματίσετε καλύτερα τη συντήρηση, μεγιστοποιώντας έτσι το χρόνο λειτουργίας του μηχανήματος.
Ergonomical

Οδηγοί για την ασφάλεια και την αποδοτικότητα

Οι αναφορές κραδασμών και η ενεργή καθοδήγηση σχετικά με τη βελτίωση των τεχνικών εργασίας σάς επιτρέπει να είστε ενεργητικοί και να βελτιώνετε την υγεία του προσωπικού σας, καθώς και την αποτελεσματικότητα της εργασίας τους.

Λάβετε αποφάσεις βάσει στοιχείων, όχι εκτιμήσεων

Πώς θα σας φαινόταν αν μπορούσατε να δείτε την κατάσταση των μηχανημάτων σας με ένα άγγιγμα των δαχτύλων σας; Πώς θα σας φαινόταν αν μπορούσατε να είστε πάντα διοορατικοί, πάντα ένα βήμα πριν από τον ανταγωνισμό; Οι υπηρεσίες Husqvarna Fleet Services κάνουν αυτό ακριβώς. Παρέχουν τις ιδέες που χρειάζεστε για να λάβετε τις καλύτερες και πιο επικερδείς αποφάσεις για την επιχείρησή σας.

Husqvarna Fleet Service Machine tag

Δείτε τον τρόπο που λειτουργεί

Είναι εύκολο να ξεκινήσετε με τις υπηρεσίες Husqvarna Fleet Services. Ο έμπορος εξοπλίζει τα μηχανήματά σας με αισθητήρες, οι οποίοι καταγράφουν τις παραμέτρους χρήσης των μηχανημάτων. Έχετε επίσης την επιλογή να αγοράσετε τις επονομαζόμενες "ηλεκτρονικές ταυτότητες χειριστή", οι οποίες συνδέονται αυτόματα και ασύρματα με τους αισθητήρες του μηχανήματος. Ο έμπορος καταχωρεί τα μηχανήματά σας στην ιστοσελίδα διαχείρισης και σας παρέχει τα στοιχεία σύνδεσης. Συνδέετε τον παρεχόμενο σταθμό βάσης στο Internet. Όταν βρεθούν σε απόσταση 20 έως 30 μέτρων από το σταθμό βάσης, οι αισθητήρες στέλνουν ασύρματα τα δεδομένα χρήσης μέσω του σταθμού βάσης στις σελίδες σας, όπου μετατρέπονται σε εύκολα προσβάσιμες πληροφορίες για τον ακριβή χρόνο λειτουργίας και την παραγωγικότητα των μηχανημάτων σας.

Πίνακας ελέγχου

Η αρχική σελίδα σας για τις υπηρεσίες Husqvarna Fleet Services μοιάζει με έναν πίνακα ελέγχου για την επιχείρησή σας. Παρέχει μια άμεση επισκόπηση όσων λειτουργούν σωστά και όσων όχι. Βλέπετε με σαφήνεια τι πρέπει να κάνετε για να μεγιστοποιήσετε το χρόνο λειτουργίας και την κερδοφορία. Αλλά αυτό είναι μόνο ένα μικρό μέρος από όσα μπορείτε να βρείτε στο διαδίκτυο. Δείτε τις παρακάτω λειτουργίες και θα κατανοήσετε πολύ γρήγορα ότι πρόκειται για έναν ιστότοπο που απέχει πολύ από τους συνηθισμένους ιστότοπους διαχείρισης.

Husqvarna Fleet Service Dashboard and app
Husqvarna Fleet Services subscription model

Ευέλικτο συνδρομητικό μοντέλο

Οι υπηρεσίες Husqvarna Fleet Services διατίθενται μέσω συνδρομής. Όταν εξοπλίσετε ένα μηχάνημα με αισθητήρα, θα λάβετε ένα ψηφιακό βιβλίο υπηρεσιών. Στη συνέχεια, μπορείτε να εγγραφείτε στο Ημερολόγιο εργάσιμης ημέρας μηχανήματος και στα Στατιστικά στοιχεία μηχανήματος. Αν εφοδιάσετε τους χειριστές σας με ταυτότητες, μπορείτε να εγγραφείτε στο Ημερολόγιο εργάσιμης ημέρας χειριστή, στα Στατιστικά στοιχεία χειριστή και στις Αναφορές κραδασμών. Μπορείτε να προσθαφαιρέσετε υπηρεσίες οποιαδήποτε στιγμή μέσω του επιλεγμένου καταστήματος της Husqvarna.

Pia Dosé

Trollhättan Cementary Operations, Σουηδία

“Διαθέταμε έναν υπερβολικά μεγάλο και ισχυρό στόλο για τις εργασίες που εκτελούσαμε. Οι υπηρεσίες Husqvarna Fleet Services μας εξοικονομούν πολλή δουλειά και έχουμε πλέον τον πλήρη έλεγχο!"
Pia Dosé, μηχανικός διαμόρφωσης εξωτερικών χώρων Περισσότερα

ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Είναι εύκολο να ξεκινήσετε με τις υπηρεσίες Husqvarna Fleet Services. Πρώτα, αποφασίστε αν θέλετε μόνο να εποπτεύετε τα μηχανήματά σας ή αν θέλετε επίσης να παρέχετε ταυτότητες στους χειριστές του προσωπικού σας. Αν αποφασίσετε το δεύτερο, θα είστε σε θέση να επιτηρείτε τις συνθήκες εργασίας και την παραγωγικότητά τους, ενώ παράλληλα θα έχετε τα απαραίτητα εργαλεία για να τους βοηθήσετε στην εργασία τους. Όταν αποφασίσετε, το επιλεγμένο κατάστημα μπορεί να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε με το σωστό εξοπλισμό.

Douwe Snoek

Snoek Hoveniers, Ολλανδία

“Έχω μεγάλες προσδοκίες από τις υπηρεσίες Husqvarna Fleet Services. Η λήψη πραγματικών δεδομένων είναι ο βασικός στόχος, καθώς επίσης και το να γνωρίζω αν έχω τον κατάλληλο στόλο."
Douwe Snoek, Διευθύνων Σύμβουλος Δείτε ολόκληρο το βίντεο

Εγγραφείτε για περισσότερες πληροφορίες

Έχουμε κεντρίσει το ενδιαφέρον σας; Εγγραφείτε για περισσότερες πληροφορίες ή ζητήστε να επικοινωνήσουμε μαζί σας για να δοκιμάσετε τις υπηρεσίες Husqvarna Fleet Services για κάποιο χρονικό διάστημα.
*
*
*

Φυλλάδιο Fleet Services

Για μια λεπτομερέστερη περιγραφή των υπηρεσιών Husqvarna Fleet Services, δημιουργήσαμε αυτόν τον φάκελο αρχείων PDF με δυνατότητα λήψης. 

Husqvarna Fleet Services

Πώς μπορούν να σας εξυπηρετήσουν οι υπηρεσίες Husqvarna Fleet Services;

Επενδύσαμε εκατοντάδες ώρες σε συνεντεύξεις με επαγγελματίες διαμόρφωσης εξωτερικών χώρων, τεχνικούς και χειριστές. Τους επισκεφθήκαμε στις εγκαταστάσεις τους και τους ακολουθήσαμε κατά την εργασία τους. Με αυτόν τον τρόπο, αποκτήσαμε πολύτιμη, εις βάθος κατανόηση σχετικά με τις προκλήσεις που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι επαγγελματίες. Κάντε κλικ στις παρατηρήσεις και δείτε αν οι προκλήσεις ισχύουν και για τις δικές σας επαγγελματικές δραστηριότητες.