Υπηρεσίες και λύσεις

Στόχος μας είναι να μείνετε ικανοποιημένοι από τα προϊόντα και τα αξεσουάρ της Husqvarna. Προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών που θα σας διευκολύνουν και θα αυξήσουν την αποδοτικότητα της εργασίας σας. Αφήστε μας να σας βοηθήσουμε να βρείτε μια επαγγελματική λύση που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Husqvarna Fleet Services

Υπηρεσίες στόλου Husqvarna

Οι υπηρεσίες στόλου Husqvarna είναι ένα μοναδικό σύστημα που βασίζεται στο διαδίκτυο και επιτρέπει την πιο ασφαλή και παραγωγική διαμόρφωση εξωτερικών χώρων. Εξοπλίστε τα μηχανήματά σας με αισθητήρες για να λαμβάνετε δεδομένα και επισκόπηση του στόλου σας.


Επιλεγμένα καταστήματα Husqvarna

Τα προϊόντα της Husqvarna πωλούνται αποκλειστικά από πιστοποιημένα και εξουσιοδοτημένα καταστήματα. Έτσι, είμαστε βέβαιοι ότι θα έχετε πάντα στη διάθεσή σας τη βοήθεια ενός ειδικού, είτε όταν επιλέγετε ένα νέο προϊόν είτε όταν ένα προϊόν που ήδη έχετε χρειάζεται επισκευή ή συντήρηση.

Λύσεις χρηματοδότησης

Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε τον εξοπλισμό που χρειάζεστε με επιλογές χρηματοδότησης ανάλογες των δυνατοτήτων σας. Και για να γίνει αυτό πραγματικότητα, η χρηματοδότηση είναι αναπόσπαστο μέρος των προϊόντων και των υπηρεσιών μας.

Chainsaw vibration test

Υπολογισμός κραδασμών

Βεβαιωθείτε ότι δεν υπερβαίνετε τα συνιστώμενα επίπεδα κραδασμών, όταν χρησιμοποιείτε μηχανήματα χειρός. Μπορείτε να υπολογίσετε τους κραδασμούς στους οποίους εκτίθεστε με βάση το προϊόν και τις ώρες χρήσης.

Πολιτική παράδοσης προϊόντων

Χωρίς συναρμολόγηση, πολύπλοκες οδηγίες και προβλήματα. Όταν αγοράζετε ένα προϊόν με την επωνυμία Husqvarna μπορείτε να αναμένετε μια κορυφαία εμπειρία. 

Service station

Πολιτική εγγύησης

Η Husqvarna προσφέρει περιορισμένη εγγύηση έως και 24 μηνών για τα προϊόντα ισχύος και τα αξεσουάρ της. Διαβάστε περισσότερα για τους όρους της εγγύησης εδώ.

ΕΝΤΟΠΙΣΤΕ ΤA ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ SERVICE

Οι ειδικοί μας είναι έτοιμοι να απαντήσουν σε όλες τις ερωτήσεις σας. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις υπηρεσίες μας στο τοπικό επιλεγμένο κατάστημα service.
Ενδέχεται να χρειαστεί να δηλώσετε ότι αποδέχεστε τη χρήση της τρέχουσας τοποθεσίας σας από το πρόγραμμα περιήγησης
Μπορείτε να βρείτε επιλεγμένα καταστήματα κάνοντας αναζήτηση παραπάνω ή μεγέθυνση στον χάρτη.