Ρομποτικά χλοοκοπτικά για κάθε κήπο

Με το Husqvarna Automower® θα απολαμβάνετε πολλές ώρες ελεύθερου χρόνου. Αντί να κουρεύετε το γρασίδι, μπορείτε να περάσετε χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους σας και να ασχοληθείτε με πιο απολαυστικές δραστηριότητες. Και, στο μεταξύ, το ρομποτικό χλοοκοπτικό σας θα διατηρεί γρασίδι σε τέλεια κατάσταση. Αθόρυβα και χωρίς κόπο, με βροχή ή λιακάδα.

Κάθε κήπος είναι μοναδικός. Ωστόσο, τα πολλά διαφορετικά μοντέλα στην ευρεία γκάμα του Automower® καλύπτουν τα πάντα, από μικρούς αστικούς κήπους μέχρι δύσκολες περιοχές έως 5.000 m2. Το Husqvarna Automower® διασφαλίζει την πλήρη κάλυψη των σύνθετων περιοχών γρασιδιού με απομακρυσμένες περιοχές και στενούς χώρους.

Λειτουργίες προϊόντος που σας προσφέρουν εξαιρετικό γρασίδι

Το καλώδιο οδήγησης εξασφαλίζει ότι το Automower® φτάνει σε απομακρυσμένες περιοχές εργασίας. Βοηθά επίσης στην εύρεση του συντομότερου δρόμου επιστροφής στη βάση φόρτισης, εξοικονομώντας ενέργεια και αποφεύγοντας ορατά ίχνη.

Το Husqvarna Automower® ανιχνεύει τα στενά περάσματα και καταφέρνει να περνά μέσα από τα πιο μικροσκοπικά κενά.

Το Husqvarna Automower® παρέχει εξαιρετικά αποτελέσματα κοπής σε κάθε είδος καιρού. Τα ζωτικά μέρη του προστατεύονται με ασφάλεια από τη βροχή, καθώς και από τη σκόνη και το κομμένο γρασίδι.

Το Automower® επιστρέφει αυτόματα στη βάση φόρτισης. Επαναφορτίζεται για περίπου 60 λεπτά και, στη συνέχεια, συνεχίζει τη χλοοκοπή, χωρίς καμία προσπάθεια από την πλευρά σας.

Θα εκπλαγείτε με το πόσο γρήγορα θα ξεχάσετε το Husqvarna Automower®. Δεν θα αντιλαμβάνεστε ότι κυλά στον κήπο σας κάνοντας τη δουλειά του γρήγορα, αθόρυβα και αποδοτικά.

Χάρη στη βελτιστοποιημένη σχεδίαση και την έξυπνη συμπεριφορά του, το Husqvarna Automower® 435X AWD μπορεί να αντεπεξέλθει σε πρανή με κλίση έως και 70% ή 35°, ενώ τα άλλα μοντέλα μας χειρίζονται εύκολα κλίσεις έως και 45%.

Το ρομποτικό χλοοκοπτικό διακόπτει αυτόματα το πρόγραμμα χλοοκοπής σε συνθήκες παγετού, βοηθώντας στην προστασία του γρασιδιού.

Μπορείτε να πλύνετε το εξωτερικό και το κάτω μέρος του ρομποτικού χλοοκοπτικού με ένα λάστιχο κήπου. Χρησιμοποιώντας το προσαρτημένο εργαλείο συντήρησης, το κάλυμμα μπορεί να αφαιρεθεί με ευκολία, για εύκολο καθαρισμό και προσβασιμότητα σε όλα τα σημεία.

Κατασκευασμένο για ασφάλεια

Όλα τα μοντέλα Automower® προσφέρουν υψηλό επίπεδο ασφάλειας. Ξεκινά με την ανθεκτική σχεδίαση, στην οποία ο ελαστικός προφυλακτήρας, τα αξιόπιστα ρουλεμάν και το μοτέρ χωρίς ψήκτρες είναι απαραίτητα εξαρτήματα. Κατά τη διάρκεια της εργασίας, το Automower® ανιχνεύει αυτόματα αντικείμενα στη διαδρομή κοπής του για να αποφύγει την πρόκληση ζημιάς από σύγκρουση.

Οι λεπίδες δεν είναι σταθερές αλλά στρέφονται και διπλώνουν αμέσως μέσα στο δίσκο κοπής όταν αγγίζουν ένα αντικείμενο. Τυχόν ανισορροπία στο σύστημα κοπής (που προκαλείται από εσφαλμένη τοποθέτηση των λεπίδων) ανιχνεύεται αυτόματα.

Η κλοπή μπορεί να αποτραπεί χάρη σε έναν συναγερμό που ενεργοποιείται όταν ανασηκώνεται το χλοοκοπτικό από το έδαφος. Ο συναγερμός μπορεί να απενεργοποιηθεί μόνο με την εισαγωγή του κωδικού PIN που είναι μοναδικός για το προϊόν. Η λειτουργία εντοπισμού μέσω GPS είναι επίσης διαθέσιμη σε επιλεγμένα μοντέλα, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε τη θέση του χλοοκοπτικού σας από οποιοδήποτε σημείο του κόσμου.

Παγκόσμιος ηγέτης στη ρομποτική χλοοκοπή από το 1995

Από την πρώτη κυκλοφορία του Automower® το 1995, η Husqvarna είναι γνωστή ως παγκόσμιος ηγέτης στη ρομποτική χλοοκοπή. Είμαστε περήφανοι που ξεκινήσαμε τη ρομποτική επανάσταση και όσο υπάρχει γρασίδι που χρειάζεται φροντίδα, θα διασφαλίσουμε ότι δεν θα τελειώσει ποτέ.

Σήμερα, περισσότεροι από 2 εκατομμύρια κήποι σε όλο τον κόσμο διαθέτουν ένα ρομποτικό χλοοκοπτικό από τη Husqvarna. Το Automower® έχει επανειλημμένα καταταχθεί ως το προϊόν με την υψηλότερη απόδοση σε εξωτερικές δοκιμές και έρευνες.

Το Automower® είναι γνωστό για την εξαιρετική αξιοπιστία του και τις ελάχιστες απρόσμενες διακοπές. Μέρα και νύχτα, με βροχή ή λιακάδα, μπορείτε να βασιστείτε ότι θα βρίσκεται εκεί έξω κάνοντας τη δουλειά χωρίς κόπο.

Χωρίς θόρυβο, χωρίς αναθυμιάσεις, χωρίς ανησυχίες

Το Automower® είναι ο καλύτερος φίλος του κήπου και των γειτόνων σας. Διατηρεί το γρασίδι σας σε καλή κατάσταση χρησιμοποιώντας ελάχιστη ενέργεια, δεν χρειάζεται βενζίνη ή λάδι και δεν υπάρχουν εκπομπές καυσαερίων ή αναθυμιάσεις. Το Automower® έχει επίσης τα χαμηλότερα αντιληπτά επίπεδα θορύβου στην αγορά.

Το φρέσκο κούρεμα από τα αιχμηρά μαχαίρια βελτιώνει τη φυσική ανάπτυξη και την ποιότητα του γρασιδιού. Το κομμένο γρασίδι επιστρέφει στο έδαφος ως λίπασμα, ώστε όσο περισσότερο δουλεύει το χλοοκοπτικό σας τόσο πιο υγιές θα είναι το γρασίδι σας.

Με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για καύσιμο ή εκπομπές, το Automower® είναι μια οικολογική έξυπνη επιλογή. Είναι ο φυσικός τρόπος να κουρεύετε το γρασίδι, σήμερα και αύριο.

Σχετικά άρθρα

Εμφάνιση 10 από 106