Ο συνεργάτης σας για παραγωγική εργασία στη φροντίδα πρασίνου

Όταν οι επαγγελματίες δοκιμάζουν την Husqvarna, βρίσκουν σημαντικούς λόγους να αγοράσουν Husqvarna. Βρίσκουν μια ευρεία γκάμα εύχρηστων προϊόντων, σχεδιασμένων και κατασκευασμένων για να αυξάνουν την παραγωγικότητα της ομάδας που ασχολείται με εργασίες φροντίδας γκαζόν, κήπων και δέντρων. Έχουν την ευκαιρία να συνεργαστούν με την Husqvarna και το επιλεγμένο δίκτυο συνεργατών που προσφέρουν τις γνώσεις και τις υπηρεσίες τους, που αποτελούν τα κλειδιά για τη βέλτιστη απόδοση. Με άλλα λόγια, βρίσκουν τις λύσεις που χρειάζονται για να βελτιώσουν την επιχείρησή τους.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ, ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

Με μια κληρονομιά από περισσότερα από 325 χρόνια καινοτομίας και τελειοποίησης, τα σημερινά εργαλεία Husqvarna διαθέτουν πρωτοποριακές επιδόσεις, αξιοπιστία παγκόσμιας κλάσης και συνεχή άνεση σε εκτεταμένη χρήση. Έτσι, οι ομάδες σας μπορούν να δουλέψουν πιο έξυπνα και όχι πιο σκληρά.

525RXT, 525 RXT

Οι σκληρές εργασίες απαιτούν εύκολο χειρισμό

Τα θαμνοκοτπικά και τα χορτοκοπτικά της Husqvarna κατασκευάζονται για να ανταπεξέρχονται στις πιο απαιτητικές εργασίες. Δεν είναι μόνο αξιόπιστα, ισχυρά και αποδοτικά, αλλά και ισορροπημένα, ελαφριά και εύκολα στη χρήση. Έτσι έχετε ένα τέλειο αποτέλεσμα σε πολύ λιγότερο χρόνο.

 • Το χαμηλό επίπεδο δονήσεων εξασφαλίζει τη δυνατότητα πολύωρης χρήσης και μειώνει τον κίνδυνο τραυματισμών.
 • Οι κινητήρες υψηλής τεχνολογίας παρέχουν υψηλή απόδοση καυσίμου και χαμηλές εκπομπές ρύπων.
 • Ο οπίσθιος προφυλακτήρας πρόσκρουσης προστατεύει το δοχείο καυσίμου και τη χειρόμιζα.
 • Οι εργονομικά σχεδιασμένες εξαρτύσεις, που έχουν τον χρήστη στο επίκεντρο, κάνουν την εργασία λιγότερο έντονη και πιο αποτελεσματική.
525HF3S, Hedge Trimmer, Petrol

Η κοπή μπορντούρας γίνεται εύκολη

Τα ψαλίδια μπορντούρας μας είναι ισχυρά και ταυτόχρονα ελαφριά και καλά ισορροπημένα. Διαθέτουν έξυπνα χαρακτηριστικά, όπως περιστρεφόμενες λαβές, που σας επιτρέπουν να εργάζεστε γρήγορα και αποτελεσματικά ακόμα και στις πιο απαιτητικές συνθήκες.

 • Με το προηγμένο σύστημα αντι-δόνησης αποφεύγεται η καταπόνηση των χεριών του χειριστή.
 • Ανθεκτικό σύστημα μετάδοσης κίνησης για παρατεταμένη λειτουργία.
 • Αιχμηρές λεπίδες με βελτιστοποιημένες γωνίες κοπής, ταχύτητα και μεγάλα ανοίγματα δοντιών για κοπή χοντρών κλάδων.
 • Μακρύς άξονας και λεπίδες για αυξημένη παραγωγικότητα.
570BTS, Blower, Petrol, Backpack

Βιώστε τη δύναμη χωρίς να την αισθανθείτε

Οι φυσητήρες μας έχουν μοναδικούς ανεμιστήρες που παράγουν υψηλή ταχύτητα και ισχυρή ροή αέρα. Κάθε λεπτομέρεια, από την χωρητικότητα του δοχείου καυσίμου μέχρι το σχήμα του ακροφυσίου, είναι βελτιστοποιημένη για να προσφέρει την απόδοση που θα κάνει την εργασία σας πιο κερδοφόρα και βολική.
 • Ισχυροί φυσητήρες που μπορούν να φυσήξουν ακόμη και σωρούς από βρεγμένα φύλλα.
 • Εξαιρετικά ισορροπημένοι, ώστε να μην καταπονείτε τα χέρια σας.
 • Οι ανεμιστήρες έχουν σχεδιαστεί για μέγιστη ταχύτητα αέρα, αλλά ελάχιστους κραδασμούς και απώλεια αέρα.
 
562 XP 562XP

Κάνετε περισσότερα πράγματα σε λιγότερο χρόνο

Θέλουμε η εργασία σας να γίνεται ομαλά, με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα, όταν χρησιμοποιείτε τα αλυσοπρίονα και τα κονταροαλυσοπρίονά μας. Αυτός είναι ο λόγος που εστιάζουμε τόσο πολύ στις λειτουργίες που κάνουν τα αλυσοπρίονα εύκολα στη χρήση, όπως η ισχύς και η επιτάχυνση. Αυτό εξασφαλίζει ότι παίρνετε ένα εργαλείο που δεν περιορίζει την εργασία σας, αλλά σας επιτρέπει να ασχοληθείτε με τη συγκεκριμένη εργασία.
 • Δοκιμασμένα σε ακραίες συνθήκες.
 • Εξαιρετική ευελιξία.
 • Περισσότερη ισχύς, χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου και μειωμένες εκπομπές καυσαερίων.
LC 551SP

Πάρτε τον έλεγχο του χλοοτάπητά σας

Οι χλοοκοπτικές μηχανές μας είναι ισχυρές και συμπαγείς - ιδανικές για μικρότερες και πιο δύσκολες περιοχές γρασιδιού. Με έναν στιβαρό σχεδιασμό και εργονομικές λύσεις που σας επιτρέπουν να είστε αποτελεσματικοί ακόμη και για πολύωρες εργασίες, είναι αξιόπιστοι συνεργάτες που θα σας συντροφεύουν για χρόνια.
 • Ανθεκτικό πλαίσιο αλουμινίου.
 • Συλλογή υψηλής χωρητικότητας.
 • Εξαιρετική κοπή σε όλες τις περιστάσεις.
550iBTX, Blower, Battery

Υψηλή απόδοση οπουδήποτε, οποτεδήποτε

Τα προϊόντα μπαταρίας μας είναι ελαφριά και αρκετά ήσυχα για να χρησιμοποιηθούν σε οποιοδήποτε περιβάλλον. Δεδομένου ότι δεν υπάρχουν σχεδόν καθόλου δονήσεις και εκπομπές καυσαερίων, είναι επίσης ιδανικά για πολύωρες εργασίες, ακόμη και σε εσωτερικούς χώρους. Εάν χρησιμοποιείτε μπαταρία πλάτης, θα μπορείτε να εργάζεστε όλη την ημέρα, ενώ οι ενσωματωμένες μπαταρίες μας επαναφορτίζονται και εναλλάσσονται εύκολα.

 • Υψηλή απόδοση.
 • Σας εξοικονομεί χρήματα μακροπρόθεσμα.
 • Ελαφριά και καλά ισορροπημένα.
 • Χωρίς καυσαέρια και λιγότερος θόρυβος.
 • Παντός καιρού χρήση.
Lubricants and trimmer accessories

Προσθέστε απόδοση με τα γνήσια αξεσουάρ της Husqvarna

Τα αυθεντικά αξεσουάρ της Husqvarna σάς επιτρέπουν να συνεχίσετε να εργάζεστε και να έχετε εξαιρετικά αποτελέσματα. Επιλέγοντας τα αυθεντικά αξεσουάρ και τα λιπαντικά της Husqvarna από τη μεγάλη γκάμα των προϊόντων μας, σας εγγυόμαστε πως θα έχετε την ίδια υψηλή ποιότητα καθ 'όλη τη διάρκεια ζωής του προϊόντος.

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ- ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ HUSQVARNA

Battery testimonial City of Weissenfels VO DE with ENG sub

Weissenfels, Γερμανία

Κατά το στάδιο μετάβασης σε μηχανήματα μπαταρίας, η γερμανική πόλη Weissenfels ζήτησε προσφορές και τις αξιολόγησε προσεκτικά. Κάθε προϊόν που προσφέρθηκε δοκιμάστηκε από τους φροντιστές τοπίων της πόλης και τελικά η επιλογή ήταν ξεκάθαρη. Μάθετε γιατί τα προϊόντα της Husqvarna ήταν η επιλογή.

CLG testimonial Gesvres Entretien, France ENG

Gesvres Entretien, Γαλλία

Η εταιρία φροντίδας τοπίου Gesvres Entretien συντηρεί πάρκα και αθλητικές εγκαταστάσεις στο Carquefou της Γαλλίας και συνεργάζεται με την Husqvarna για σχεδόν δύο χρόνια. Δείτε τι έχουν να πουν οι ομάδες τους για το αποτέλεσμα των προϊόντων και υπηρεσιών της Husqvarna στην καθημερινή τους εργασία και στη γενικότερη επιχειρηματική τους δραστηριότητα.
CLG testimonial ISS Facility Services, UK

ISS Facility Services, UK

Η ISS Facility Services παρέχει αξιόπιστες υπηρεσίες φροντίδας πρασίνου στην περιοχή Lake District της βόρειας Αγγλίας. Σύμφωνα με τον Operations Manager Craig Hunter, "ένας από τους κύριους λόγους που συνεργαζόμαστε με τη Husqvarna τόσο πολύ καιρό είναι επειδή επιτρέπει στο προσωπικό μας να εργάζεται αδιάλειπτα. Ο εξοπλισμός είναι άνετος, τα επίπεδα των κραδασμών είναι χαμηλά, οι βλάβες είναι ελάχιστες".

Battery testimonial City of Weissenfels VO DE with ENG sub

Weissenfels, Γερμανία

Κατά το στάδιο μετάβασης σε μηχανήματα μπαταρίας, η γερμανική πόλη Weissenfels ζήτησε προσφορές και τις αξιολόγησε προσεκτικά. Κάθε προϊόν που προσφέρθηκε δοκιμάστηκε από τους φροντιστές τοπίων της πόλης και τελικά η επιλογή ήταν ξεκάθαρη. Μάθετε γιατί τα προϊόντα της Husqvarna ήταν η επιλογή.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΧΡΗΣΤΕΣ

Οι επαγγελματικές υπηρεσίες της Husqvarna σας βοηθούν να αναπτύξετε την επιχείρησή σας. Ο επιλεγμένος συνεργάτης της Husqvarna έχει πλήρη γνώση των συνθηκών στην περιοχή σας και μπορεί να σας συμβουλεύσει σχετικά με τα μηχανήματα και τις υπηρεσίες που θα αυξήσουν την παραγωγικότητά σας. Μπορεί, επίσης, να σας προμηθεύσει γνήσια εξαρτήματα, λιπαντικά και αξεσουάρ της Husqvarna, καθώς επίσης να σας προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής.
P 525D Customer

Ας αναπτύξουμε μαζί την επιχείρησή σας

Ακούμε τις ανάγκες σας, μοιραζόμαστε τους προβληματισμούς σας και μαζί σχεδιάζουμε ολοκληρωμένες λύσεις προκειμένου να αναπτύξετε την επιχείρησή σας. Είτε ανησυχείτε για την επιλογή των προϊόντων, τη στρατηγική συντήρησης, τη βελτιστοποίηση της ομάδας, ή για οποιοδήποτε άλλο θέμα, ο επιλεγμένος συνεργάτης της Husqvarna θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις σε προκλήσεις όπως η δική σας. Για να βρείτε το κατάλληλο προϊόν, μπορείτε να κανονίσετε μια επίδειξη που θα βοηθήσει εσάς και την ομάδα σας να πάρετε τις σωστές αποφάσεις.

Lubricants and trimmer accessories

Προσθέστε απόδοση με τα γνήσια αξεσουάρ της Husqvarna

Γιατί να αποφύγετε τον ακατάλληλο εξοπλισμό; Τα αυθεντικά αξεσουάρ της Husqvarna σας επιτρέπουν να συνεχίσετε να εργάζεστε και να έχετε εξαιρετικά αποτελέσματα τη σωστή στιγμή. Επιλέγοντας τα αυθεντικά αξεσουάρ και τα λιπαντικά της Husqvarna από τη μεγάλη γκάμα των προϊόντων, εξασφαλίζετε πως θα έχετε την ίδια υψηλή ποιότητα καθ' όλη τη διάρκεια ζωής του προϊόντος.
Packshot- Commercial spare parts

Προσθέστε απόδοση με γνήσια ανταλλακτικά της Husqvarna

Κάθε μέρος ενός μηχανήματος Husqvarna υποβάλλεται σε αυστηρούς ελέγχους για να εξασφαλιστεί η βέλτιστη αλληλεπίδραση με τα άλλα εξαρτήματα. Ως αποτέλεσμα, τα γνήσια εξαρτήματα της Husqvarna παρατείνουν τη διάρκεια ζωής τού μηχανήματός σας και βοηθούν στην ασφαλή και αξιόπιστη απόδοση καθ' όλη τη διάρκεια της ζωής του.

Εξασφαλίστε την παραγωγικότητα με τον καλύτερο εξοπλισμό

Η σειρά προϊόντων της Husqvarna είναι μία από τις πιο εκτεταμένες στην αγορά. Το να έχετε πολλές επιλογές σημαίνει πως έχετε μεγαλύτερη πιθανότητα να βρείτε το μηχάνημα που ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες σας. Αφήστε μας να σας βοηθήσουμε να βελτιστοποιήσετε τη σύνθεση του εξοπλισμού σας με τα σωστά μηχανήματα και αξεσουάρ και να σας εκπαιδεύσουμε για τη βέλτιστη χρήση τους.
Service Handheld

Ελαχιστοποιήστε το χρόνο διακοπής με προληπτική συντήρηση και επισκευή

Όλες οι υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής πραγματοποιούνται από τεχνικούς που εξειδικεύονται στα προϊόντα που χρησιμοποιείτε. Η συντήρηση ανά τακτά χρονικά διαστήματα και στον χρόνο που συνιστάται ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο απροσδόκητης διακοπής της λειτουργίας και διασφαλίζει ότι το μηχάνημα θα συνεχίσει να λειτουργεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Chainsaw vibration test

Υπολογιστής έκθεσης σε δόνηση χεριού και βραχίονα

Η οδηγία 2002/44/ΕΚ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ορίζει τις ελάχιστες απαιτήσεις για την προστασία των εργαζομένων από κινδύνους για την υγεία και την ασφάλειά τους που προκύπτουν ή ενδέχεται να προκύψουν από έκθεση σε μηχανικούς κραδασμούς. Ο υπολογιστής έκθεσης χεριού-βραχίονα αναπτύχθηκε ως βοήθημα για τον υπολογισμό της έκθεσης σε κραδασμούς.

Εγχειρίδια και λήψεις

Κατεβάστε εγχειρίδια λειτουργίας της Husqvarna και άλλα χρήσιμα έγγραφα.

Dealer retusch

Let’s grow business together

Our dedication to innovation, precision and continuous improvement helps you and your business achieve its true potential. With professional equipment, services and solutions tailored to your business, we’re ready to push things forward and maximize your productivity and minimize your worries.

ΕΝΤΟΠΙΣΤΕ ΤΟ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Οι ειδικοί μας είναι έτοιμοι να απαντήσουν σε όλες τις ερωτήσεις σας. Μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες μας ή βρείτε ένα επιλεγμένο κατάστημα παρακάτω.
Ενδέχεται να χρειαστεί να δηλώσετε ότι αποδέχεστε τη χρήση της τρέχουσας τοποθεσίας σας από το πρόγραμμα περιήγησης
Επαναφορά φίλτρων