Brushcutter and Trimming Clothes, Operator

Επαγγελματικά θαμνοκοπτικά από τη Husqvarna

Τα επαγγελματικά θαμνοκοπτικά Husqvarna ελέγχονται διεξοδικά για να διασφαλιστεί ότι οι εκπομπές και οι κραδασμοί είναι στο ελάχιστο, ενώ η απόδοση παραμένει εξαιρετική. Το τιμόνι έχει κλίση επτά μοιρών και περιλαμβάνει πολύ υψηλούς έκκεντρους ιστούς, ώστε να μπορείτε να εργάζεστε άνετα με ελάχιστη προσπάθεια. Επίσης, με την τεχνολογία X-Torque, απολαμβάνετε περισσότερη ισχύ με 20% λιγότερη κατανάλωση καυσίμου και 75% χαμηλότερες εκπομπές καυσαερίων.

Προετοιμαστείτε για καλύτερες εργάσιμες ημέρες

Η πλήρης σειρά επαγγελματικών προϊόντων μπαταρίας της Husqvarna προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα, όχι μόνο για εσάς, αλλά και για τους πελάτες σας και τα άτομα που βρίσκονται στον περιβάλλοντα χώρο. Τα θαμνοκοπτικά και χορτοκοπτικά μπαταρίας είναι αρκετά ισχυρά για να εκτελούν εργασίες βαριάς χρήσης, προσθέτοντας ταυτόχρονα τα γενικά πλεονεκτήματα των μπαταριών, όπως η απουσία εκπομπών. Χάρη στη χαμηλή στάθμη θορύβου και τους ελάχιστους κραδασμούς, παρέχουν ευκολότερες και καλύτερες συνθήκες εργασίας.

Brushcutter sweep diameter

Επεκτείνετε την επιφάνεια κοπής

Με τα θαμνοκοπτικά μας μπορείτε να πραγματοποιήσετε κοπή σε σημαντικά μεγαλύτερη περιοχή συγκριτικά με τα περισσότερα άλλα μηχανήματα, χάρη στο βελτιστοποιημένο σύστημα μετάδοσης κίνησης και τον ισχυρό κινητήρα με την εντυπωσιακή σχέση μετάδοσης. Το μηχάνημα έχει την ισχύ να τραβά μια πολύ μακρύτερη μεσινέζα, παρέχοντας μεγαλύτερη διάμετρο καθαρισμού ανά περιστροφή.

Brushcutter 545RXT

Σχεδίαση για βελτίωση της επιχείρησή σας

Μείωση του βάρους και αύξηση της αποδοτικότητας. Τα χαρακτηριστικά αυτά βρίσκονται στην κορυφή της λίστας μας όταν εμείς στη Husqvarna αναπτύσσουμε νέες λειτουργίες για τα χορτοκοπτικά και τα θαμνοκοπτικά μας. Δείτε από πιο κοντά τι έχουμε επινοήσει για τη βελτίωση της επιχειρηματικής σας δραστηριότητας.

Σχετικά άρθρα

Εμφάνιση 10 από 54