Σκέφτεστε να αγοράσετε ένα μηχάνημα; Ξανασκεφτείτε το.

Συνεχώς αμφισβητούμε και επανεξετάζουμε τον τρόπο με τον οποίο σχεδιάζουμε προϊόντα και υπηρεσίες, για να συμβάλουμε σε ένα βιώσιμο μέλλον. Δείτε παρακάτω μερικά παραδείγματα που δείχνουν πού έχει οδηγήσει μέχρι στιγμής αυτή η νοοτροπία. Μάθετε περισσότερα και εμπνευστείτε για το πώς να ενεργήσετε και τι να αγοράσετε, προκειμένου να βεβαιωθείτε ότι οι μελλοντικές σας αποφάσεις είναι επωφελείς για εσάς, την εταιρεία σας και τον πλανήτη μας.

Battery Through Body Design
Είθε αυτή η δύναμη να είναι μαζί σας
Επιλέξτε τα προϊόντα μπαταρίας μας και απολαύστε αποδοτική, πρακτική εργασία, χωρίς καυσαέρια. Θα εκτιμήσετε επίσης το χαμηλότερο λειτουργικό κόστος. Και χάρη στα σχεδόν αθόρυβα μοτέρ, θα έχετε τη δυνατότητα να εκτελείτε τις εργασίες σας όποτε θέλετε χωρίς να ενοχλείτε κανέναν.
Διαβάστε για τη σειρά προϊόντων μπαταρίας
535iRXT, Bruscutter, Battery, ErgoFeed Trimmer Head
Πάτημα ενός κουμπιού για το περιβάλλον
Η ErgoFeed είναι μια έξυπνη λειτουργία στο θαμνοκοπτικό μπαταρίας 535iRXT. Απλά πιέζετε ένα κουμπί για να έχετε τη μεσινέζα χορτοκοπής που χρειάζεστε, ένα χαρακτηριστικό που μειώνει τον κίνδυνο ακούσιας τροφοδοσίας της μεσινέζας και εναπόθεσης περιττών αποβλήτων στη φύση.
Husqvarna Fleet Services - garage wall
Με λιγότερα μηχανήματα, όλοι κερδίζουν
Ως επαγγελματίας μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στα δεδομένα των μηχανημάτων, αποφεύγοντας να έχετε πάρα πολλά μηχανήματα που χρησιμοποιείτε σπάνια, μια νοοτροπία που έχει κέρδος τόσο για τα οικονομικά σας όσο και για το περιβάλλον μας. Αυτό είναι ένα από τα πολλά πλεονεκτήματα της χρήσης του ψηφιακού μας εργαλείου Husqvarna Fleet Services™.
P 535HX Hybrid
Παρουσίαση της λειτουργίας "μην ενοχλείτε"
Εκτός από την αθόρυβη μεταφορά μεταξύ των εργασιών, το επαγγελματικό υβριδικό (ντίζελ-ηλεκτρικό) χλοοκοπτικό μπροστινής κοπής Husqvarna P 535HX προσφέρει ένα εξαιρετικά ευρύ πλαίσιο κοπής και 30% λιγότερη κατανάλωση καυσίμου σε σύγκριση με ένα ισοδύναμο επικαθήμενο χλοοκοπτικό βενζίνης.
Διαβάστε για το Husqvarna P 535HX
Forest image for 2T Re-Power
Ανεφοδιασμός με τη φύση
Το Re-Power, το καύσιμο αλκυλίωσης της εταιρείας μας με ανανεώσιμο περιεχόμενο, παρέχει καθαρότερη καύση και λιγότερες άμεσες εκπομπές. Αυτό επεκτείνει τη διάρκεια ζωής των μηχανημάτων μας, βελτιώνει το εργασιακό σας περιβάλλον και, τελευταίο, αλλά εξίσου σημαντικό, μειώνει το αποτύπωμα άνθρακα.
Διαβάστε για το Re-Power

Έργο βιωσιμότητας ευρείας κλίμακας

Εδώ θα βρείτε άρθρα που δείχνουν μερικές από τις ποικίλες εργασίες και πρωτοβουλίες μας που κάνουν τη ζωή μας πιο βιώσιμη με διαφορετικούς τρόπους, σήμερα και αύριο.

Living city digital event 2020 - image
Στιγμιότυπα από την εκδήλωση Living City 2021
Διοργανώνουμε ένα ετήσιο διεθνές συνέδριο, το οποίο ονομάζεται πλέον Living City, σχετικά με το πώς η έξυπνη αρχιτεκτονική τοπίου, τα δορυφορικά δεδομένα, τα συνδεδεμένα προϊόντα και οι αναδυόμενες τεχνολογίες μπορούν να βελτιώσουν τις αστικές περιοχές και να δημιουργήσουν πιο πράσινες και πιο ζωντανές πόλεις.
Διαβάστε για την εκδήλωση Husqvarna Living City
Battery Box Tools for You
Χρήση του μηχανήματος κάποιου άλλου
Πιστεύουμε ότι η κοινή χρήση εξοπλισμού θα μπορούσε να αποτελέσει ένα μεγάλο συμπληρωματικό πλεονέκτημα στο μέλλον. Επομένως, διεξάγουμε δοκιμαστικά έργα όπως το "Tools for You"
Διαβάστε για το Tools for You
Fleet Services Carbon footprint
Κάντε μικρότερη εντύπωση
Αν εργάζεστε επαγγελματικά και αλλάξετε τα βενζινοκίνητα μηχανήματα με μηχανήματα μπαταρίας, μπορείτε να δείτε τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις κάθε ενέργειας που κάνετε. Όλα χάρη στην ψηφιακή μας λειτουργία, τον Υπολογιστή αποτυπώματος άνθρακα.
Διαβάστε περισσότερα
X-Torq hero
Ένας καθαρότερος χώρος εργασίας
Παρόλο που διαθέτουμε ισχυρά προϊόντα μπαταρίας, μερικές φορές χρειάζεστε βενζινοκίνητα μηχανήματα για πραγματικά δύσκολες εργασίες. Ευτυχώς, η τεχνολογία κινητήρα X-Torq® μειώνει σημαντικά τις εκπομπές καυσαερίων. Αυτό είναι καλό για εσάς και για τους ανθρώπους γύρω σας.
Διαβάστε για το X-Torq®
Ένας δορυφόρος με τεχνητή νοημοσύνη παρακολουθεί τους χώρους πρασίνου
Οι χώροι πρασίνου αποτελούν τους πνεύμονες των πόλεων, συμβάλλοντας στην καλή σωματική και ψυχική υγεία των πολιτών. Για την παρακολούθηση των δημόσιων χώρων πρασίνου, δημιουργήσαμε το HUGSI (Husqvarna Urban Green Space Index), με εξαιρετικές πληροφορίες που συγκεντρώθηκαν μέσω της τεχνητής νοημοσύνης.
Διαβάστε για το HUGSI
Forest
Βιωσιμότητα - ζωτικό μέρος του DNA μας
Η βιώσιμη καινοτομία είναι ο τρόπος ενσωμάτωσης της βιωσιμότητας σε κάθε πτυχή της επιχείρησής μας. Βασίζεται στο πάθος μας για καινοτομία και στην προσπάθειά μας να συνδέσουμε τους ανθρώπους με τη φύση.
Διαβάστε σχετικά με τη δέσμευσή μας για βιωσιμότητα

Καταγεγραμμένες εμπειρίες πελατών - Επαγγελματική σειρά προϊόντων μπαταρίας Husqvarna

Όλες οι περιοχές πρασίνου στην πόλη Weissenfels συντηρούνται με προϊόντα μπαταρίας της Husqvarna. Οι χειριστές εντυπωσιάζονται από την απόδοση των μηχανημάτων. Και όσοι βρίσκονται σε κοντινή απόσταση, από τα χαμηλά επίπεδα θορύβου. "Νομίζουν ότι δεν είναι δυνατό να δουλεύουμε αφού δεν μπορούν να μας ακούσουν. Αλλά έχουμε τελειώσει εδώ και πολύ ώρα. Απλά δεν το ακούς", λέει ένας χειριστής.
Διαμόρφωση τοπίου δημόσιων χώρων, Weissenfels, Γερμανία

Σχετικά άρθρα

Εμφάνιση 10 από 124