Απελευθερώστε τις δυνατότητές σας

Ένα γήπεδο, όπως ένα γήπεδο ποδοσφαίρου, χρησιμοποιείται συχνά σε μεγάλο βαθμό. Η συντήρηση του γρασιδιού μπορεί συχνά να είναι δύσκολη και η ανάγκη λιπάσματος, ποτίσματος και φροντίδας ανά λεπτό μπορεί να είναι τόσο δαπανηρή, όσο και χρονοβόρα. Το Automower® προσφέρει τη δυνατότητα μείωσης κόστους, βελτιώνοντας παράλληλα τη συνολική ποιότητα του χλοοτάπητα και την πυκνότητα των βλαστών. Και οι παίκτες μπορούν πάντα να απολαύσουν ένα ωραίο γήπεδο με τέλεια χλοοκοπή. Χάρη στο μικρό του βάρος, το Automower® δεν δημιουργεί συμπίεση και δεν αφήνει ίχνη. Επίσης, μπορεί να λειτουργήσει σε συνθήκες υγρασίας χωρίς να αφήνει ανεπιθύμητα υπολείμματα γρασιδιού.

Football field

Περισσότερος χρόνος για βελτιώσεις

Το Automower® λειτουργεί αυτόνομα στο γήπεδο ποδοσφαίρου σας. Αν κάτι απαιτεί την προσοχή σας, ειδοποιείστε αμέσως μέσω της εφαρμογής Husqvarna Fleet Services™ στο τηλέφωνό σας (διαβάστε περισσότερα στο κάτω μέρος της σελίδας). Το ρομποτικό χλοοκοπτικό απελευθερώνει πολύ χρόνο, οπότε σας δίνει τη δυνατότητα να φροντίσετε οποιαδήποτε μη ομαλά σημεία και τυχόν εκτεθειμένες, φθαρμένες περιοχές. Το αποτέλεσμα είναι ένα γήπεδο για το οποίο νιώθετε πραγματικά υπερήφανοι και θα προσφέρει στους παίκτες τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για να τελειοποιήσουν τις ικανότητές τους.

Automower football field

Ένα νέο επίπεδο ποιότητας για χλοοτάπητα

Το Automower® βελτιώνει επίσης την ικανότητα του γηπέδου σας να αντέχει σε αγωνιστικές περιόδους και ώρες έντονης προπόνησης. Επειδή το ρομποτικό χλοοκοπτικό κόβει το γρασίδι καθημερινά, ελαχιστοποιεί την επίδραση σε αυτό. Τα μικροσκοπικά και εύκολα πολτοποιήσιμα χόρτα προσφέρουν σταθερή πηγή λίπανσης και ενυδάτωσης, δημιουργώντας πιο πράσινο και πιο πυκνό. Έρευνες δείχνουν επίσης ότι η συνεχής κοπή επιτρέπει στις ρίζες του γκαζόν να αναπτύσσονται κατά 25% βαθύτερα, με αποτέλεσμα ένα πιο υγιές και δυνατό γήπεδο.

Football field

Ταιριάζει με τη συσκευή αναπαραγωγής και τον προϋπολογισμό σας

Το Automower® φροντίζει το γήπεδο όταν το θέλετε – μέρα ή νύχτα – σύμφωνα με το πρόγραμμά σας, ώστε να μην παρεμβαίνει στις προπονήσεις των παικτών. Στο μεταξύ μπορείτε να αφιερώσετε χρόνο σε πολλές άλλες εργασίες που πρέπει να αναλάβετε. Και οι παίκτες μπορούν να εστιάσουν στην προπόνησή τους. Το χαμηλότερο κόστος επένδυσης σε σύγκριση με ένα συμβατικό χλοοκοπτικό, σε συνδυασμό με τον χρόνο εργασίας που εξοικονομείτε, καθιστούν το Automower® μια πολύ καλή επένδυση.

Εμπειρία πελάτη

TSG 1899 Hoffenheim, Sinsheim, Γερμανία

"Στους ποδοσφαιριστές αρέσουν τα τρία ρομποτικά χλοοκοπτικά Husqvarna Automower® 550 στο γήπεδο. Συχνά τους συμπεριφέρονται όπως και στα κατοικίδιά τους." - Ο Maik Grimm, επικεφαλής φροντιστής του χλοοτάπητα, εκτιμά το Automower® καθώς είναι ένα φιλικό προς το περιβάλλον και αθόρυβο χλοοκοπτικό, που προσφέρει τέλεια αποτελέσματα.

Σχετικά άρθρα

Εμφάνιση 10 από 65